Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L’Ajuntament de València incorpora 53 nous agents a la policia local

Notario: “el govern de Ribó ha inclòs places de Policia Local en cada Oferta Pública d’Ocupació des de 2015 per pal·liar-ne l’absència durant 10 anys amb el PP”

• Agents del torn de nit de la PLV

26/11/2021

L’Ajuntament de València comença la incorporació dels agents de la Policía Local derivats del procés sel·lectiu corresponent a la convocatòria més multitudinària de la història del consistori. És el resultat de les ofertes aprovades en anys anteriors, que tenien com a objectiu enfortir i consolidar la plantilla. De moment s’integren els 53 efectius corresponents al torn de mobilitat, donat que el procediment és més ràpid. La regidora de personal, Lluïsa Notario, ha explicat que “la falta de convocatòries en els últims 10 anys de govern del Partit Popular havia provocat una disminució de la plantilla ja que es jubilaven policies i no s’incorporaven nous, per eixa raó des del govern de Joan Ribó ha sigut una prioritat treballar per augmentar la plantilla”.

 

Dilluns 29 de novembre finalitza el termini que la llei establix per a que els agents que s’han d’incorporar presenten la documentació preceptiva i serà, en la Junta de Govern Local del 3 de desembre, on s’aprovarà la incorporació de 53 agents de la policía local del torn de mobilitat del procés selectiu que inclou, com ha explicat la regidora Lluïisa Notario “un total de 234 places, corresponents a les Ofertes Públiques d’Ocupació dels anys 2018 i 2019, amb l’adició de 111 places més per cobrir les places d’efectius que es van acollir en 2019 a la reducció de l’edat ordinària de jubilació”.

Les 181 places que corresponen al torn lliure de la convocatòria a la que es van presentar 1672 aspirants, prendran possessió, previsiblement, al llarg del primer trimestre de 2022, ja que es troben en l’última fase del procés sel·lectiu que consta de 8 exercicis, quan finalitzen les proves i es facen els nomenaments, s’integraran en la plantilla, després de fer el curs de formació a l’IVASPE, i començaran a treballar allò on, des del servici, es valore que fan més falta.

La regidora de personal, Lluïisa Notario ha recordat que “quan entràrem al govern municipal, a l’any 2015, la plantilla de l’Ajuntament de València es trobava baix mínims en general, sentespecialment delicada la situación de la plantilla de la policía local per la falta de convocatòries en els últims 10 anys. Per eixa raó, des del govern de Joan Ribó hem inclòs places de policia local cada any, amb l’objectiu de recuperar per a la Policia Local de València una plantilla estable, ben dotada i renovada, que han inclós 363 places d’agents”.

Recursos multimèdia

Lluïsa Notario