Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

València Activa renova la seua direcció amb la professora de la facultat d'Econòmiques, Clara Martínez

La subdirecció l'assumirà Lucía Calabria, especialista en emprenedoria que desenvolupava fins hui l’estratègia d'innovació en ValenciaPort

• València Activa renova el seu equip directiu

21/09/2022

La Fundació València Activa ha renovat la seua direcció amb la incorporació de la professora de la facultat d'Econòmiques, Clara Martínez, que ocuparà la direcció, i la de l'especialista en emprenedoria, Lucía Calabria, qui exercia fins hui l'estratègia d'innovació de ValenciaPort. València Activa incorpora un tàndem de dones a la seua direcció amb àmplia trajectòria professional i acadèmica amb l'objectiu de redoblar les polítiques d'ocupació i impulsar l'economia local. “València compta amb les millors xifres de creació d'ocupació entre les grans ciutats” i des de l'àrea de Desenvolupament Econòmic que dirigix Borja Sanjuán “es vol consolidar esta tendència a través de dos professionals molt reconegudes en el sector econòmic valencià”.

 

Clara Martínez és llicenciada i doctora per la Universitat de València, on exercix de professora des de 1991 i on impartix classes en llicenciatures, graus i postgraus de la Facultat d'Economia enfocats en les matèries de direcció estratègica, emprenedoria i digitalització. Al llarg de la seua extensa trajectòria professional, Martínez ha ocupat la secretaria de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials en dos ocasions així com el vicedeganat en altres dos períodes.

Martínez també ha sigut la responsable dels Campus d'Excel·lència Internacional coordinant el programa VLC/Campus a través del que s'han signat acords amb universitats del prestigi d'Harvard o UCBerkeley.

Per la seua banda, la trajectòria de la nova subdirectora de València Activa, Lucía Calabria, està vinculada estretament al món de l'empresa, on s'ha especialitzat en comerç internacional, innovació i emprenedoria en l'àmbit logístic-portuari. Calabria, de fet, s'ha dedicat fins hui al desenvolupament de l'estratègia d'innovació oberta per al Port de València, on ha coordinat nombroses activitats i ha desenvolupat les tasques d'enllaç entre la comunitat portuària i l'ecosistema emprenedor de València. Des de la seua responsabilitat en ValènciaPort, va liderar la creació del primer espai d'emprenedoria del sector portuari espanyol centrat en canvi climàtic.

València Activa, amb la direcció de Martínez i la subdirecció de Calabria, incorpora nou talent a la seua direcció a través de dos perfils professionals associats directament amb el món de l'emprenedoria i la digitalització.