S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

La campanya dels bons al comerç s’esgota en 24 hores i confirma, per segon any, l’èxit de la iniciativa

• La campanya es duu a terme en col·laboració de la Cambra de Comerç de València

04/10/2022

La nova campanya dels Bon Comerç VLC d’enguany, que comptava amb 27.882 bons, s’ha esgotat en 24 hores. Respecte a l’any anterior, s’havia duplicat el seu pressupost, passant dels 847.000 euros aportats per l'Ajuntament l'any passat, fins als 1,6 milions d'euros de la present edició. També s’ha augmentat el nombre de comerços que s'han adherit a la campanya, que enguany arriba fins als 999, amb el que millora l'oferta de manera notable per als qui han adquirit estos bons. Una altra de les novetats és que en esta edició participen les parades dels mercats municipals de la ciutat. La campanya es duu a terme en col·laboració de la Cambra de Comerç de València.

 

El regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha destacat “l’èxit i el bon acolliment que la campanya ha tingut per segon any consecutiu tant entre la ciutadania com entre els comerciants, ja que són quasi 1000 el comerços que s'han adherit a ella”, i ha reiterat “l'esforç i suport constant que s'està duent a terme des de l'Ajuntament per fer costat el comerç de proximitat amb ajudes directes a estes empreses, campanyes com Amunt Persianes o la que està ara en marxa amb motiu de Sant Dionís, per a promocionar la venda de productes típics d'esta festivitat”.

El Bo Comerç VLC té un valor de 100 euros per a utilitzar en el xicotet de comerç de València, tot i que la ciutadania només n’aporta 50. Qualsevol consumidor major de 16 anys podrà obtindre, associat a un DNI/NIE, un màxim d'un bo per a les compres en els comerços adherits a la campanya, dels quals el 50% l'aportarà el client i l'altre 50% l'aportarà l'Ajuntament directament al comerciant. La utilització del bo serà compatible amb qualsevol mena de descompte, oferta o rebaixa disponible en l'establiment comercial per al producte que es desitja adquirir.

L'import dels bons adquirits i no canviats per les persones compradores, i sempre dins del termini establit, es destinarà a la dinamització del comerç valencià.