S'està cercant, espereu....

23s2023 - València

23 de setembre

Dia internacional contra l'explotació sexual i el tràfic de dones, xiquetes i xiquets.

Sabies que el 92% de les víctimes d'explotació sexual són dones i xiquets, fins i tot als països desenvolupats?

DAVANT EL TRÀFIC, TRACTE DE NO MIRAR A UN ALTRE COSTAT

CARTELLS

ANUNCI PERIÒDIC

ESPOT DE RÀDIO

ESCOLTAR ESPOT DE RÀDIO 1
ESCOLTAR ESPOT DE RÀDIO 2

ESPOT TV

VEURE ESPOT TV

VIDEOCREACIÓ EXPRÉS

#EllesHoPaguen

En aquesta VIII edició de Taller Videocreació Expréss la temàtica ha sigut la “Prostitució, Tràfic i Explotació Sexual de dones Migrants”, i hem volgut sumar-nos a la campanya del Servici d'Igualtat i Polítiques Inclusives “Tu Pagues Elles Ho Paguen” i crear audiovisuals elaborats per joves amb l'objectiu de sensibilitzar, conscienciar i, principalment, previndre el consum de prostitució. 
VEURE VIDEOCREACIÓ

PRESENTADORA DE LA CAMPANYA

MONTSE CATALÀ ANGRESOLA

 

Periodista. Cap de Cultura d' À Punt Notícies. Màster en 'Noves tendències i processos d'innovació en comunicació' de l'Universitat Jaume I de Castelló. Abans en Punto Ràdio i Mediapro.

XARRADA-PONÈNCIA: “La representació audiovisual de l’explotació sexual: de Pretty woman a Sky rojo”.

RESUM: El cos de les dones també és un camp de batalla audiovisual, i així ho palesen les diverses maneres en què l’explotació i el tràfic sexual s’han representat en sèries i films. Una explotació i una violència que, molt sovint, la càmera també exercix, tal com analitzarem a través d’exemples específics. 

 

ÁUREA ORTIZ VILLETA.

 

Historiadora de l’art. Tècnica de la Filmoteca Valenciana i professora associada de la Universitat de València. Els seus temes d’interés, desenvolupats en publicacions, seminaris, exposicions i conferències, inclouen la història del cinema espanyol, la relació del cinema i les arts i la representació de la dona en la producció audiovisual. Autora de llibres com La pintura en el cine o Del castillo al plató: la Edad Media en el cine, entre altres, i de nombrosos articles en revistes especialitzades i obres col·lectives. Ha estat comissària d’exposicions i ha participat com a seleccionadora o jurat en diversos festivals de cinema. Cocreadora del pòdcast Laboratorio de Investigación de Series i codirectora del festival LABdesèries. Festival de Sèries de València. Membre del consell de redacció de Caimán Cuadernos de cine, també analitza sèries i films en CulturPlaza i en d’altres revistes i emissores de ràdio.

CAMPANYES ANTERIORS

VEURE EL VÍDEO DEL CÒMIC