Prepara’t per a viure l’aventura més emocionant de la temporada! En aquest apassionant videojoc, els teus personatges favorits s’embarquen en una missió èpica per a explorar el món de l’amor i les relacions durant les celebracions de fi de curs i l’agradable clima primaveral. Ens unim a elles i ells en aquesta emocionant aventura?

Abans de començar, has de triar el teu personatge. Seràs l’astut heroi que busca l’amor veritable, o prefereixes ser la valenta heroïna que explora diferents opcions amb responsabilitat? Cada decisió que prengues afectarà el curs de la història i el destí del teu personatge.

Alguns reptes per a superar seran:

 

    • NIVELL “Dir Adeu amb Amor”:

Després de diverses trobades, t’adones que la connexió emocional que busques simplement no és ací. És una situació difícil, però saps que és important l’honestedat amb tu i amb l’altra persona. Amb afecte, li hauràs d’explicar que encara que aprecies la seua companyia, sents que no hi ha una connexió prou fort per a continuar amb les cites.

    • NIVELL “Un Rebuig Difícil”:

T’atrau algú durant un temps, però quan finalment et decidixes a confessar els teus sentiments, descobrixes que no són corresposts. És un cop difícil d’acceptar, però decidixes enfrontar-lo amb maduresa i dignitat. Saps que no pots forçar a ningú a sentir el mateix que tu, i que és important respectar els sentiments dels altres, fins i tot si no són els que esperaves.

    • NIVELL “La Decisió de Deixar Anar”:

Després de molt reflexionar, t’adones que la relació en la qual et trobes no t’està fent sentir bé. Malgrat els bons moments, has arribat a aquesta conclusió. Reunixes el teu coratge i tens una conversa honesta amb la teua parella, explicant els teus sentiments i per què has decidit continuar endavant. Encara que és una decisió difícil, saps que és el millor per a tu i que mereixes un tracte de major valor.

A mesura que avances en l’aventura, et trobaràs amb diversos desafiaments del cor. Des d’enfrontar-te a les teues pròpies pors i inseguretats fins a bregar amb les expectatives familiars i la pressió de les amistats, cada obstacle et portarà un pas més prop de descobrir com vols relacionar-te. Recorda, la veritable força radica a ser fidel als teus valors!

En aquest emocionant videojoc de l’amor, tria el teu propi camí i descobreix les meravelles i desafiaments del món de les relacions sexoafectives. Ja siga que et trobes amb l’amor de la teua vida o simplement gaudeixes de noves connexions, recorda que el més important és l’honestedat amb tu i amb la resta. Que comence l’aventura!