I Premios por la Igualdad - València

I Premios por la Igualdad

Volver

Obert el termini per a la presentació de candidatures als primers Premis per la Igualtat de València, dotats amb 20.000 euros

Fins al 26 de juliol podran presentar-se sol·licituds

• Els premis tenen cinc modalitats distintes en la seua primera edició

01/06/2021

Fins al 26 de juliol està obert el termini de presentació de sol·licituds dels primers premis per la Igualtat de la ciutat de València, amb una dotació econòmica total de 20.000 euros. L’objectiu és premiar actuacions, bones pràctiques i projectes d’igualtat realitzats a la ciutat de València durant 2020 i 2021 en cinc àrees distintes: lluita contra la violència de gènere i masclista; salut i esport; ocupació, conciliació i coresponsabilitat; coeducació, i art i cultura.

 

Així, s’avaluaran actuacions, bones pràctiques i projectes que hagen contribuït a la lluita contra la violència de gènere i masclista a la nostra ciutat i donen suport de manera integral a les dones i als seus fills i filles i a la resta de la família, per a la reparació del dany per la violència patida.

També es guardonen actuacions, bones pràctiques i projectes que hagen impulsat l’empoderament de les dones, mitjançant la cura de la seua salut física, emocional i sexual, o la promoció de la pràctica esportiva en condicions d’igualtat. La formació, l’accés i la promoció de l’ocupació de les dones de la ciutat, en condicions d’igualtat efectiva d’oportunitats, així com canvis d’actitud favorables a la corresponsabilitat en la funció social de les cures i les tasques domèstiques, millorant els servicis de suport per a la conciliació.

Finalment es premiaran actuacions, bones pràctiques i projectes que hagen promogut la formació en igualtat entre dones i homes i prevenció de la violència de gènere als centres educatius en qualsevol nivell d’ensenyament tant reglat com no reglat o la creació artística i cultural que fomente la igualtat entre dones i homes i perseguisca compensar les situacions de desigualtat de les dones.

Per cadascuna de les cinc seccions s’atorgaran dos premis (un de 3.000 euros i un altre de 1.000 euros), amb una quantia global de 20.000 euros.