S'està cercant, espereu....

Empadronament. Certificat de padró | Ajuntament de València - València

Empadronament

Si vosté és major d'edat i està empadronat a la ciutat de València, emplenant el formulari que apareix a continuació, podrà obtindre els següents tipus de certificats d'empadronament:

  • INDIVIDUAL: acredita la seua inscripció en el padró d'habitants de la ciutat de València en el moment de la sol·licitud.
  • INDIVIDUAL HISTÒRIC: acredita la seua data d'alta en el padró d'habitants de la ciutat de València i els moviments posteriors.
  • FAMILIAR: acredita el número i les dades de les persones que componen la seua inscripció, incloent a les persones menors d'edat.
  • VIVENDA (REAGRUPACIÓ / CARTA D'INVITACIÓ): acredita la seua inscripció en el padró d'habitants en el moment de la sol·licitud, així com el nombre total de persones empadronades en la vivenda (totes les inscripcions).

Si està de baixa en el padró, es tracta d'una persona morta o qualsevol altre supòsit no recollit en els anteriors, consulte com sol·licitar-ho en la Seu Electrònica.

A TINDRE EN COMPTE ABANS D'EMPLENAR EL FORMULARI:

Certificats familiars: una vegada seleccione aquest tipus de certificat, s'habilitarà la possibilitat per a completar les dades de cadascuna de les persones que estiguen empadronades en l'habitatge,  polsant sobre el símbol + .

Siga com siga la forma d'enviament triada, abans de fer l'enviament del certificat s'han de realitzar una sèrie de comprovacions prèvies per a la verificació de les dades subministrades, i per tant, el certificat no s'obté en el moment. Si vol obtindre un certificat instantàniament haurà de fer-lo a través de la Seu Electrònica  amb certificat digital o DNI electrònic.
A fi de solucionar possibles incidències de la seua sol·licitud és molt important que ens facilite un telèfon de contacte, preferiblement mòbil.

 

Help

Orbeon Forms 2018.2.4.201911212304 PE
08ea0038af682a4ca211fe3edadddfe44e691a65
Confirmar
Esborrany trobat
Esborrany trobat
Esborranys trobats
S'ha trobat un formulari amb aquestes mateixes dades
Formulari Enviat
Revisar missatges de validació del Formulari
Impossible completar l'acció
Confirmació