S'està cercant, espereu....

Aplicacions mòbils - València

APP VALÈNCIA

AppValència

La NOVA APP desenvolupada per l'Ajuntament de València pretén ser un canal més de comunicació entre el ciutadà i l'administració.

L'aplicació permet consultar les notícies, agenda de la ciutat així com els apartats de perfil del contractant, tauler d'anuncis i oposicions municipals.

-Si es disposa de certificat digital instal·lat en el dispositiu mòbil es pot accedir directament a la seu electrònica de l'Ajuntament de València per a consultar instàncies, expedients, padró i tramites pendents que es tinguen.

-Disposa d'un apartat de Realitat Augmentada en la que es podrà consultar amb esta tecnologia els servicis de transport públic, equipaments de la ciutat, falles i turisme de València.

-Disposa d'un servici " Prop de mí" que usant la tecnologia del GPS indicarà al ciutadà tots els elements d'interés pròxims a la seua posició en un radi de 300 metres.

-D'una forma ràpida i àgil es pot consultar el trànsit en temps real, la disponibilitat de places lliures en els aparcaments públics, bicicletes o borns lliures en les estacions de Valenbisi (bicicletes públiques) , punts WIFI públiques i parades de Taxis més pròxims.

-Disposa d'un Servici d'avisos agrupats per canals a què es pot subscriure l'usuari perquè l'ajuntament li notifique notícies urgents relacionades amb eixe canal, com són talls de carrers, esdeveniments culturals importants, etc..

ACCEDIX a la NOVA

Informació addicional