Servicios de la web

Hall


Valencia Pl. de l'Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 3525478

XXII Campanya “Per una Ciutat en Convivència”

logo

Un any més la XXII Campanya “Per una Ciutat en Convivència” converteix els carrers de València en parada obligatòria i d'exposició, a través del mobiliari urbà de l'art elaborats pels xiquets valencians i les xiquetes valencianes, a través de 169 cartells, que desitja portar un missatge per a la reflexió, l'anàlisi i auto-crítica.

La campanya queda emmarcada en les múltiples accions que realitza l'Ajuntament de València dins de la xarxa de Ciutats Educadores. Amb la temàtica "Fent Escola-Fent Ciutat" 39 centres educatius de la ciutat de València han sintetitzat en un dibuix, el paper, la simbiosi que ocupa l'escola en la construcció de la ciutat i viceversa. Els nivells educatius participants han sigut d'Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria, Ensenyament Post-obligatòria (Batxillerat, Cicles Formatius de Formació Professional), Educació Especial.

Es va culminar amb un acte que va tenir lloc en l'Hemicicle de l'Ajuntament de València el dia 17 de maig. On es va reunir als representants de cada centre, que van ser atesos per la Regidora d'Educació María Oliver, que en un breu discurs va valorar el treball de els alumnes i les alumnes, així com l'ús dels dibuixos per a transmetre els missatges. També es va donar lliurament d'uns diplomes i un torn de paraula als xics i xiques que van donar la seua opinió. Per finalitzar, es va procedir a portar als representants a un passeig en autobús turístic per la ciutat i poder veure els seus dibuixos en els Mupis urbans.

D'aquesta manera València es converteix en espai educatiu i s'integra en la vida de l'escola. Convoca a tota la ciutadania a la recerca o reforç de valors i pautes de socialització que nostra societat demanda per a aconseguir convivència cívica i democràtica pròpia de tota Ciutat Educadora.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI