Servicios de la web

Hall


Valencia Pl. de l'Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 3525478

Galeria 1

Incendi Barraques Cabanyal Vista de l'incenci causat en les Barraques del Cabanyal de la Platja de València en el dia 21 de Febrer de 1796. Este poblat estava format, com el propi topònim indica, per cabanyes construïdes per canyes i palla. Al peu de la làmina, conservada en el Museu de la Ciutat figura una inscripció indicant que en temps de 6 hores i mitja van quedar cendra 86.
Cos de Bombers En la dècada dels 60, el Cos de Bombers posseïa trage de gala. En la foto, de l'any 1961, set bombers de l'època vestits de gala en la Plaça de la Mare de Déu. A les seues esquenes, els jardins del que hui és la part posterior del Palau de la Generalitat Valenciana.
camió Magirus L'any 1957, l'Ajuntament de València va adquirir per al Cos de Bombers un camió Magirus model Mercuri dotat del material necessari per a rescat submarí i material de busseig. Era llavors el vehicle més modern i el material més adequat. En la foto el primer Mercuri anomenat "PD1" en el camí al far del Port de la ciutat.
Bombers Un grup de bombers realitza pràctiques d'utilització d'un equip de respiració autònoma per mitjà de narguil junt amb la fatxada del Parc de Bombers de l'Albereda en els anys 50 (foto de l'esquerra). En la fotografia de la dreta es mostra un altre grup de bombers amb equips de respiració autònoma.
escalera de bomberosEscala de bombers desplegada sobre la torre del Palau de l'Exposició, edifici construït per a l'Exposició Regional celebrada a València en 1909.
Incendi en la plaça de Bous Incendi ocorregut en la plaça de Bous de la Ciutat de València l'any 1941
|
Escala de Bombers Escala de Bombers desplegada en el passeig de l'Albereda de València. Mostra el muntatge per part dels bombers de la Fira Mostrari de València molt abans que es construïra el recinte firal de Benimamet on s'ubica en l'actualitat.
Actuacions dels bombers En el pas a nivell de Quart de Poblet va tindre lloc un fort xoc entre un tren i el tramvia que realitzava la línia de Torrent. (foto esquerra) Una actuació dels bombers de principis del segle XX en un incendi en un convent dins de la Ciutat de València. (foto dreta)
incencio en la Universidad La nit del 12 de maig de 1932 es va produir un incendi enel edifici de la Universitat, en el carrer de la Nau, que es va iniciar en el laboratori de química. A més d'este laboratori, van cremar totalment el Museu d'Història Natural i l'Observatori Astronòmic.
Sabotatge Com a conseqüència d'un sabotatge realitzat per un grup d'anarcosindicalistas que van alçar les vies fèrries, el 9 de desembre de 1933 va descarrilar el tren procedent de Barcelona. El descarrilament va tindre lloc entre les estacions de Puçol i el Puig, provocant la mort de 14 passatgers i ferides de diversa consideració a 50 persones.


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI