Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Volta a peu a Sant Marcel·lí i Sant Isidre - València

Vés enrere Volta a peu a Sant Marcel·lí i Sant Isidre

Volver

Torna la Volta a Peu de Sant Marcel·lí i Sant Isidre este diumenge

Forma part del calendari de carreres populars del 2022

• Plànol de la 45 Volta a peu de Sant Marcel·lí i Sant Isidre

16/09/2022

Sant Marcel·lí i Sant Isidre acolliran diumenge una de les carreres més veteranes del circuit de carreres populars de València. La 45ª Volta a Peu d’estos barris, organitzada per la Fundació Esportiva Municipal, amb la col·laboració de les respectives associacions de veïns, es desenvoluparà per un recorregut de 6.300 metres quadrats, que començarà a l'avinguda de Tres Creus, a les 9 del matí. Amb motiu d’esta prova, que forma part del calendari de 2022, es duran a terme talls de trànsit i restriccions a l’estacionament.

 

El recorregut de la carrera s’iniciarà a l’avinguda de Tres Creus en direcció cap a Sant Marcel·lí per l’avinguda de Doctor Tomàs Sala i el carrer de Sant Vicent Màrtir fins a arribar al carrer de l’Arquebisbe Olaechea. Les persones que participen després entraran pel carrer de Salvador Perles fins al carrer de Pius IX, i pujaran la rampa que creua les vies ferroviàries fins a arribar a la rotonda pròxima al Tanatori Municipal. El recorregut continuarà pel pont que passa per damunt les vies i que accedeix a la prolongació del carrer de Pius IX en direcció cap al Cementeri. I en arribar a la rotonda de la plaça Santo Domingo de Guzmán, els i les participants hauran d’accedir a l’avinguda de Tres Creus fins a Camí Nou de Picanya (en direcció contrària al sentit del trànsit motoritzat). Finalment, la prova continuarà pel carrer de l’Arquitecte Segura de Lago, Campos Crespo i en direcció contrària al sentit del trànsit motoritzat fins a l’avinguda de Tres Creus. La meta estarà situada a l’aparcament del cementeri.

Talls al trànsit previs i restriccions a l’estacionament

El muntatge de la zona d’eixida i meta implicarà talls al trànsit des de les 06.00 hores a l’avinguda de Tres Creus (tram entre Campos Crespo i Gaspar Aguilar) sentit Sant Vicent Màrtir. La resta de talls estan previstos a les 08.45 hores.

Segons informen del Centre de Control de Trànsit, amb motiu d’esta carrera, estarà prohibit estacionar en la totalitat de l’interior de l’aparcament del Cementeri Municipal des del dissabte 17 a les 14.00 hores fins al diumenge 18 a les 14.00 hores. Tampoc es podrà al carrer de l’Arquitecte Segura de Lago (entre els números de l’1 al 7 i del 22 al 30) ni al carrer de Salvador Perlés, des de Sant Vicent fins al carrer de Soria, des del dissabte 17 a les 22.00 hores al diumenge a les 11.00 hores.