Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

VLC Startup Awards - València

Vés enrere VLC Startup Awards

Volver

València reconeix les propostes més innovadores en la 5a edició dels VLC Startup Awards

Streamion ha rebut el premi especial a la millor startup i Javier Ferrer, CEO de WiTraC, ha sigut reconegut com a millor emprenedor de l'any

• La vicealcaldessa Sandra Gómez amb el primer premi d'startup

03/12/2020

Espai Rambleta ha acollit la 5a edició dels ‘VLC Startup Awards’, un esdeveniment organitzat per l’Ajuntament, a través de València Activa, i Startup Valencia, en el qual s’ha reconegut les 11 millors startups en categories sectorials, millor emprenedor/a i millor startup de l’any. Amb esta cita es pretén donar visibilitat i impulsar l’ecosistema emprenedor de la ciutat.

 

La vicealcaldessa, Sandra Gómez, qui ha sigut l’encarregada de clausurar l’acte, ha destacat que “gràcies a accions com estos reconeixements, ens encaminem amb passos més decidits cap a eixa València Tech City que estem consolidant i al voltant de la qual hem de continuar conjuminant institucions, empreses i col·laboradors”. “El repte col·lectiu i compartit ha de ser convertir la ciutat en un hub tecnològic i d’innovació de referència al Mediterrani”, ha afegit.

En esta edició s’ha quintuplicat la quantia dels premis, passant de 10.000 euros l’anterior edició fins a 50.000 euros la present. Concretament, el guardó especial a la millor startup, reconegut amb un premi de 12.000 euros per invertir en l’empresa, ha recaigut en Streamion, plataforma de publicitat on segmenten i distribuïxen anuncis no intrusius en canals que emeten en directe en internet i en plataformes de vídeo sota demanda.

D’altra banda, el premi especial al millor emprenedor/a, dotat amb 5.000 euros, l’ha rebut Javier Ferrer, CEO de WiTraC, una startup especialitzada a donar suport les empreses amb l’objectiu que puguen descobrir noves vies per millorar les seues operacions, optimitzar l’ús dels seus recursos i desenvolupar rutes molt més eficients.

Els premiats en les diferents categories sectorials, que han rebut 3.000 euros en esta edició, han sigut:

 • Millor Startup Programari - Solver Intelligent Analytics.
 • Millor Startup Health / Wellbeing / Medtech - Regemat 3D.
 • Millor Startup Logistic / Mobility / Automotive - Allread Machine Learning Technologies.
 • Millor Startup Industry 4.0 - Fivecomm.
 • Millor Startup Cleantech / Energy / Sustainability – Nightway.
 • Millor Startup Gaming / Entertainment / eSports – Chibig.
 • Millor Startup Traveltech / Tourism - Growpro Experience.
 • Millor Startup Fashion / Tèxtil / Design – Pandabox.
 • Millor Startup Advertising / Màrqueting / Mitjana / Content – Actimirror.
 • Millor Startup Foodtech / Agrotech – Koroko.
 • Millor Startup Fintech / Insurtech / Legaltech – Thelogicvalue.

La responsable de l’Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, ha insistit en “la importància del treball que s’està realitzant dia a dia des de l’Ajuntament de València i València Activa en col·laboració amb els agents que componeu l’ecosistema per avançar cap a una València en la qual la innovació, la digitalització i el coneixement siguen els autèntics protagonistes”. “Tenim un ecosistema emprenedor unit, potent, talentós, que és un clar referent a nivell nacional, i espais com este són una finestra i exemple d’allò que esta ciutat i este sector pot aconseguir”, ha afirmat la regidora.

Per la seua part, Nacho Mas, CEO de Startup Valencia, qui ha intervingut en l’obertura de l’esdeveniment, ha assenyalat que “les i els emprenedors volem demostrar als nostres inversors, a les corporacions i les institucions, que som part de la solució. Volem ser protagonistes de la digitalització de l’economia i abanderar un nou model productiu basat en el coneixement i la tecnologia”.

La gala ha comptat amb la ponència ‘Conquistar la teua incomoditat, la clau per créixer’, de Rubén Aparisi, mag de professió i apneïsta, qui ha convidat els i les assistents a reflexionar sobre com adoptar una actitud positiva davant de qualsevol inconvenient.

Enguany, a causa de la situació sanitària actual, s’ha realitzat una edició híbrida en què gran part dels i les assistents han pogut assistir a la trobada de manera virtual a través del canal de YouTube de València Activa i Facebook Live.