Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Visita obres Centre Persones Majors Cabanyal - València

Vés enrere Visita obres Centre Persones Majors Cabanyal

Volver

Les regidores Julia Climent i Marta Torrado visiten l’obra del centre de dia per a persones majors del Cabanyal

• Recreació del centre de dia per a persones majors del Cabanyal

16/07/2023

  • A hores d’ara s’ha realitzat l’enrunament d’estructures anteriors, el moviment de terres i el pilotatge dels fonaments
  • Les obres comporten una inversió de 2’2 milions d’euros
  • Les obres estan finançades amb fons europeus EDUSI

La segona tinenta d’alcaldia i regidora de l’àrea de Recursos Humans i Tècnics, Julia Climent, i la regidora Marta Torrado han visitat el centre de dia per a persones majors del Cabanyal. Es tracta d’una construcció, finançada amb fons europeus EDUSI (Estratègies de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat) que comporten una inversió de 2’2 milions d’euros. Les obres estan en marxa i, a hores d’ara, s’ha realitzat ja l’enrunament de les estructures anteriors, el moviment de terres i el pilotatge dels fonaments. Igualment, s’ha procedit a l’escomesa dels serveis d’aigua, llum i comunicacions. Les obres tenen una durada de nou mesos.

El nou centre de dia, amb capacitat per a uns 60 usuaris, es construix dins de l’illa de cases delimitada pels carrers de Francesc Eiximenis, Llavador, Vidal de Canelles i Poble Nou de la Mar. El futur edifici, ubicat sobre un solar de 1.060 metres quadrats, tindrà dos altures, amb una planta baixa envidrada dividida en quatre àrees: accés i administració, sales principals, menjador i banys geriàtrics. S'ha previst també un accés amb un gran pati central amb vitralls, tendals i arbratge de fulla caduca, el que permetrà la ventilació de totes les estances. A més, l’espai inclourà també un hort que podrà ser emprat amb finalitats terapèutiques.

A més, en la planta superior s'habilitaran zones privades per al personal i espai per a servicis complementaris com perruqueria, podologia i terrassa transitable.