Valoraciones Bonos comercio - València

Valoraciones Bonos comercio

Tornar

L’Ajuntament fa un balanç “molt positiu” de la campanya de suport al comerç de proximitat amb els bons de comerç

Carlos Galiana: “Des del govern de Joan Ribó tenim molt clar que el comerç de proximitat té una gran importància com a motor econòmic i social de la ciutat”.

• L’Ajuntament ha invertit un total de 972.750 euros amb esta campanya

03/11/2021

La iniciativa "Bo Comerç", impulsada per la regidoria de Comerç amb la col·laboració de la Cambra de Comerç, “ha estat tot un èxit a la nostra ciutat, tant la primera convocatòria d’11.455 bons, com l'ampliació de l'oferta amb 6.000 nous bons esta setmana, que s’han exhaurit en hores. Estem molt satisfets que les iniciatives que plantegem des del govern de Joan Ribó tinguen tan bona rebuda en la ciutadania”, ha manifestat el regidor de Comerç, Carlos Galiana.

 

Amb esta campanya l’Ajuntament ha invertit un total de 972.750 euros per a la reactivació econòmica del comerç de proximitat i de barri de la ciutat de València que hagué de tancar durant els mesos de confinament per la pandèmia de coronavirus.

Així, el regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha subratllat que “des del govern de Joan Ribó tenim molt clar que el comerç de proximitat té una gran importància com a motor econòmic i social de la ciutat, contribueix a crear un teixit sectorial sòlid, capaç de crear ocupació, i constitueix un dels eixos del desenvolupament local i dinamisme urbà de la ciutat”.

L'Ajuntament ha destinat 972.750 euros a la campanya de bons, en què han participat els comerços de tota la ciutat. “A més, les persones que han decidit adquirir els bons per comprar béns o serveis en estos establiments s’han beneficiat d’una subvenció directa i han donat suport al comerç del seu barri. És la primera vegada que el consistori posa en marxa este projecte, que estudiarem també per a propers anys”, ha dit Carlos Galiana.