S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Trabajos de poda octubre - València

Vés enrere Trabajos de poda octubre

Tornar

Ecologia Urbana realitza més de 2.000 treballs de poda als carrers i jardins municipals durant el mes d’octubre

Els operaris sanegen un pi centenari, declarat com a arbre singular d’interés local, al Jardí de Monforte

• Treballs en distints jardins de la ciutat

15/11/2020

El servici de jardineria sostenible i l’organisme autònom de parcs i jardins de l’Ajuntament de València ha realitzat 2.105 actuacions de poda i jardineria durant el mes d’octubre. Els treballs han consistit bàsicament en la poda de palmeres, aclariment d’arbres per a evitar caigudes de branques i neteja de la vegetació que envaeix els carrils-bici.

 

Els treballs s’han realitzat en les Places de la Legió Espanyola i Manuel Granero i als carrers Platero Suárez, Ruaya, Daniel de Balaciart, Alzira, Arabista Huici i José Pastor Moreno. Igualment s’han fet treballs d’eliminació de penjolls de dàtils al Jardí del Túria, en concret davant del Palau de la Música, i també al Parc de Benicalap. En total, s’han realitzat més de 2.000 tasques de poda, de les quals la major part estaven programades. Tot i això, també s’han realitzat 167 intervencions no programades sol·licitades pels veïns i veïnes per diverses incidències.

Pel que fa als arbres singulars, s’ha procedit a podar parcialment un eucaliptus, que havia patit el trencament d’una branca a causa del vent, al tram XI del Jardí del Túria . També s’ha sanejat un pi centenari (pinus pinea), declarat com a arbre singular d’interés local, ubicat al jardí de Monforte.

Igualment durant el mes d’octubre s’ha procedit a realitzar tasques de sembra de gespa a diversos jardins dels barris de Sant Pau, sant Llorenç, Torrefiel, Orriols i Benicalap així com a la millora dels espais ajardinats de Campanar, Beteró i Mestalla.

El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha destacat que “en esta pandèmia ens n’hem adonat de la importància de les zones verdes per al manteniment de la vida i la salut en les nostres ciutats”. En este sentit, Campillo ha demanat als veïns i veïnes de la ciutat “col·laboració per al manteniment dels jardins de la ciutat en bon estat”. Campillo ha destacat el treball dels operaris municipals de parcs i jardins pel treball que realitzen en tots els barris de València.

Recursos multimèdia

Sergi Campillo