Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Tráfico triatlón Playa Malva-rosa - València

Vés enrere Tráfico triatlón Playa Malva-rosa

Volver

L’Ajuntament prepara un dispositiu de trànsit per al triatló Platja de la Malva-rosa

La prova es celebrarà diumenge 5 de juny

• Mapa de la carrera

03/06/2022

Diumenge 5 de juny es celebra als Poblats Marítims el II triatló Platja de la Malva-rosa, que consistirà en dos proves combinades de carrera, ciclisme i natació. Per este motiu, l’Ajuntament prepara un dispositiu per a regular el trànsit i l’estacionament.

 

Així, des de divendres 3 a les 22 hores fins a diumenge 5 de juny a les 16 hores, està prohibit estacionar en els dos sentits del carrer de José Ballester Gozalvo des del carrer de la Font d’en Carròs fins a Vicent la Roda.

Igualment, des de dissabte 4 de juny a les 22 hores fins a diumenge 5 de juny a les 14 hores, es prohibirà l’estacionament al carrer d’Isabel de Villena (entre la Font d’en Carròs i Arnau de Vilanova), Mendizábal (entre Isabel de Villena i Enginyer Fausto Elío), avinguda dels Tarongers sentit Alboraia (entre les rotondes dels cactus i del mirador) i Enginyer Fausto Elío entre la rotonda dels cactus i el carrer de Vicent la Roda.

Finalment, diumenge 5 de juny està prevista la carrera ciclista, que recorrerà els carrers de José Ballester Gozalvo, Isabel de Villena, Arnau de Vilanova, Enginyer Fausto Elío, Tarongers, rotonda del mirador, Ronda Nord, camí de Farinós i carrer de Mendizábal. Els participants faran tres voltes al circuit, que romandrà tallat de forma intermitent des de les 7:45 a les 12.45 hores.