S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Tecer concierto Banda Sinfònica en los Jardines Palau - València

Vés enrere Tecer concierto Banda Sinfònica en los Jardines Palau

Tornar

La Banda Simfònica Municipal de València oferix les “Danses de gel” als jardins del Palau

A les 20.15 hores del dijous i dirigida per Francisco Valero-Terribas

• Concert als Jardins del Palau

15/06/2021

La Banda Simfònica Municipal de València interpretarà este dijous, a les 20.15 hores, el tercer concert temàtic del seu cicle gratuït als Jardins del Palau de la Música. Sota la direcció de Francisco Valero-Terribas, la BSMV proposa el programa “Danses de gel”, format per tres suites musicals de compositors internacionals, amb la dansa i el folklore europeus com a elements predominants. Les obres estan basades en mites grecs, la literatura txeca contemporània i la tradició noruega.

 

La regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música, Gloria Tello, ha volgut convidar a la ciutadania a gaudir d’este nou concert a l’aire lliure, i ha recordat que Francisco Valero-Terribas “ha estat molt vinculat a la Banda Simfònica Municipal, ja que va ser un dels seus membres durant molts anys”. En este sentit, Tello ha afegit que “hem de sentir-nos orgullosos de la nostra formació, ja que a part de la seua qualitat i versatilitat, té excel·lents professores i professors que sempre destaquen en la interpretació, en la composició i en la direcció”.

En esta ocasió, el públic podrà escoltar “Semiramide” de Gioachino Rossini. A esta obertura li segueixen les “Quatre danses noruegues, Op. 35”, d’Edvard Grieg, que s’inspira en la tradició musical del país nòrdic. Finalment, “Les aventures del bon soldat Švejk” recreen un camp de batalla en el centenari de la publicació de la novel·la homònima.

El següent i últim concert d'este cicle als Jardins del Palau de la Música, “Visca la sarsuela!”, serà dirigit pel mestre Rafael Sanz-Espert, dijous que ve, 24 de juny. Les localitats es podran reservar a partir d'esta mateixa setmana, en https://www.servientradas.com. Per garantir la seguretat dels assistents hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic, distància entre butaques i ús obligatori de mascaretes.