Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Talleres juventud Apunta't Talleres juventud - València

Vés enrere Talleres juventud Apunta't

Volver

Joventut assigna, a partir de dissabte, les places per a participar gratuïtament en tallers d'oci educatiu i cultural

• Els tallers d'Apunta't s'impartiran en els 14 Centres Municipals de Joventut

18/10/2023

  • La regidora de Família, Joventut i Infància explica que "el programa Apunta't permet gaudir i descobrir noves habilitats des d'una perspectiva educativa i formativa”
  • Totes les activitats estan dirigides a joves de 12 a 30 anys que han d'acreditar que viuen, estudien o treballen a València
  • Les places s'assignen per ordre d'inscripció que es pot formalitzar a partir del 21 d'octubre

La Regidoria de Família, Joventut i Infància ha programat diferents tallers d'oci educatiu i cultural per a joves, majors de 12 anys i menors de 30, que acrediten que viuen, estudien o treballen a la ciutat. El termini per a inscriure's en estes activitats gratuïtes s'obri dissabte que ve, 21 d'octubre. I les places per a participar en este programa, denominat Apunta’t, s'assignaran per ordre de sol·licitud.

La Regidoria de Família, Joventut i Infància, Rocío Gil, ha explicat que estos tallers, que s'impartiran en els 14 Centres Municipals de Joventut (CMJ), “facilitaran l'oci alternatiu i l'ús positiu del temps lliure”.

Les sessions comencen al novembre i donen continuïtat a una altra iniciativa municipal, el programa “Finestra de Participació”, que promou que les persones joves compartisquen el seu talent i presenten projectes susceptibles de convertir-se en tallers d'un màxim de 5 sessions perquè la joventut gaudisca i descobrisca noves habilitats.