S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Taller podcast juventud - València

Vés enrere Taller podcast juventud

Tornar

La Regidoria de Joventut organitza un taller de podcast

Esta activitat s’emmarca en les accions formatives municipals adreçades a la gent jove

• L'activitat està adreçada a jóvens de 16 a 30 anys

02/11/2021

Els podcast estan de moda i per això la Regidoria de Joventut ha organitzat un taller gratuït on s’ensenyaran les claus per a produir-los. Tindrà lloc cada dimarts i dimecres de novembre de, 19 a 21 hores, durant huit sessions, al centre municipal de joventut de Ciutat Vella.

 

A través del taller organitzat per la Regidoria de Joventut, les persones interessades podran aprendre a fer podcast en un entorn digital de treball especialitzat, així com enviar i emmagatzemar documents sonors, conéixer aplicacions d’edició de so i tot allò relacionat amb la seua difusió.

La regidora de Joventut, Maite Ibáñez, ha explicat que “al llarg de les diferents sessions, s’introduirà als conceptes teòrics i tècnics del podcast, s’ensenyarà a utilitzar la documentació, es treballarà la producció radiofònica, la locució, la creació del programa i la seua edició, etc.”. Segons l’edil, “el nostre objectiu és potenciar totes aquelles activitats formatives i programes que siguen dʻinterés per a les persones jóvens del nostre municipi".

El podcast s’ha convertit en els últims anys en un dels mitjans en línia més populars. Un podcast és una publicació de caràcter digital i periòdica, en format d’àudio o vídeo, i que es pot descarregar d’internet o escoltar en línia. Es tracta d’un tipus de programa de ràdio descarregable que es pot muntar en una pàgina web o en tot tipus de plataformes perquè es puga escoltar en qualsevol moment.

El taller estarà impartit per dos formadores especialitzades en innovació periodística, periodisme cultural i radiofònic. Les persones interessades a fer la inscripció poden fer-ho a través de la pàgina web de la Regidoria de Joventut <www.joventut-valencia.es>. El taller està orientat a jóvens de 16 a 30 anys.

D’altra banda, Maite Ibáñez ha recordat que des de la Regidoria de Joventut “oferim durant estos mesos més de 40 tallers “Apunta’t” a l’ocupació del temps lliure de les persones jóvens des d’una perspectiva educativa i formadora”. La regidora ha indicat que “entre les activitats oferides, les inscripcions de les quals estan obertes, destaquen les dedicades a l’aprenentatge de dibuix, artesania, iniciació a la llengua de signes o hàbits saludables, així com tallers de teatre, còmic, cuina, reciclatge, ball o cursos de manipulació de aliments”.

Recursos multimèdia

Maite Ibáñez