Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Subvenciones entidades vecinales - València

Vés enrere Subvenciones entidades vecinales

Volver

L'Ajuntament destina 60.000 euros per a ajudar les associacions veïnals en les seues despeses corrents

El BOP ha publicat hui un extracte de les bases d'esta convocatoria

• Cada associació pot rebre una quantitat màxima que oscil·la entre els 2.000 i els 3.000 euros

05/05/2023

L'Ajuntament de València destinarà un import de 60.000 euros per a ajudar a les associacions veïnals en les seues despeses corrents de l'any 2023. Segons esta convocatòria de subvencions, publicada hui en el Butlletí Oficial de la Província (BOP), l'objectiu d'estes ajudes municipals és proporcionar suport econòmic a estes entitats per a sufragar les seues despeses derivades d'actuacions de manteniment i de gestió de l'activitat, així com reforçar la seua capacitat d'autoorganització perquè puguen desenvolupar millor el seu treball. Cada associació pot rebre una quantitat màxima que oscil·la entre els 2.000 i els 3.000 euros, en funció de si tenen despeses de lloguer del seu local.
 

Les despeses subvencionables seran les d'arrendament o manteniment del local en el qual l'associació tinga la seua seu, i també els de subministraments (neteja, electricitat, telèfon, Internet). Les ajudes també poden destinar-se per a l'adquisició de material d'oficina fungible, edicions genèriques d'impremta o publicitat, així com per a manteniment d'equips informàtics, pàgines web, assegurances, gestories, assessories, quotes de federacions i/o coordinadores, etc.

Les entitats beneficiàries, associacions veïnals del municipi de València inscrites en el Registre Municipal d'Entitats Ciutadanes, que complisquen determinats requisits com, per exemple, el de no tindre deute pendent amb l'Ajuntament de València.

Pel que respecta al termini de presentació, les fitxes preestablides per a iniciar este tràmit és l'1 de setembre de 2023, que finalitzarà el 30 de setembre 2023.