Subvenciones comercio - València

Subvenciones comercio

Tornar

Des de hui es poden sol·licitar les subvencions que fomenten l’associacionisme comercial

Carlos Galiana: “Donem suport a l'associacionisme i impulsem la realització d'accions que milloren la competitivitat i donen visibilitat al comerç de barri”

• L'objectiu municipal és enfortir les xarxes que impulsen diferents accions de promoció comercial

02/04/2022

Des de hui, dissabte 2 i fins dijous 21 d’abril, està oberta la quarta convocatòria anual d'ajudes a les associacions de comerciants de València "per promoure el comerç de barri, i fer costat a una xarxa fonamental per a construir ciutat", tal com ha anunciat hui el regidor de Comerç, Carlos Galiana. “Es tracten –ha explicat- d’unes subvencions que s'emmarquen en l'objectiu municipal d'enfortir esta xarxa perquè, organitzada i coordinada, impulse diferents accions de promoció comercial". Concretament, l'Ajuntament destina a este menester 50.000 euros. I cada associació podrà accedir a un màxim de 20.000 euros per a desenvolupar activitats que dinamitzen les botigues de la seua zona durant l'any 2022.

 

El regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha explicat que amb esta convocatòria l'Ajuntament pretén "fomentar l'associacionisme i impulsar la realització d'accions que milloren la competitivitat i donen visibilitat al comerç de barri". I ha recordat que "es tracta del quart any consecutiu que l'Ajuntament de València aprova esta línia d'ajudes, creades per primera vegada l'any 2019".

L'edil ha manifestat que "la bona acollida d'esta línia de subvencions i el bon resultat que han donat els anteriors anys han motivat la nova convocatòria". "A més –ha afegit- des del govern municipal creiem en l'associacionisme i en el comerç del barri, per això volem continuar impulsant les associacions de comerciants de la nostra ciutat".

Podran concórrer a estes subvencions les associacions de comerciants de València i, pel que fa a les actuacions subvencionades, hauran d'haver estat realitzades entre l'1 de gener i el 15 d'octubre d'enguany.

 

Diverses novetats

 

Finalment, el regidor Carlos Galiana ha fet valdre que “abaixem el límit d'associats en els mercats municipals per a poder optar a la subvenció, de manera que facilitem la concessió de l’ajuda en estos punts comercials municipals i una altra novetat és que el màxim a què es pot optar enguany són 20.000 €, mentre que abans la quantia màxima era de 10.000 €”.