Subvenciones asociacionismo - València

Subvenciones asociacionismo

Tornar

Dijous acaba el termini per optar a les subvencions per al foment de l’associacionisme i la participació ciutadana

La convocatòria d’ajudes compta amb un pressupost de 230.000 euros

• Cartell de la convocatòria d'ajudes per promoure l'associacionisme

04/05/2021

El termini per a inscriure's a la convocatòria de subvencions destinades a les entitats ciutadanes amb seu a València que fomenten l’associacionisme i la participació ciutadana termina el pròxim dijous, 6 de maig. Esta convocatòria d’ajudes per impulsar programes i activitats dedicades a l’enfortiment del teixit associatiu, compta amb un pressupost de 230.000 euros.

 

La regidora de Participació Ciutadana i Acció Veïnal, Elisa Valía, ha recordat que podran concórrer a estes prestacions les entitats sense ànim de lucre i les associacions amb seu social a la ciutat de València que estiguen inscrites al registre municipal. La convocatòria també subvencionarà iniciatives que promoguen processos de participació ciutadana i que estudien o publiquen textos sobre la matèria.

En total es destinaran un màxim de 230.000 euros, que es distribuiran entre les deu juntes municipals en funció de la població de cada districte i del nombre d’associacions inscrites en cada zona. Així, la Junta Municipal del Marítim disposarà de 37.920 euros mentre que la dels Pobles del Nord gestionarà 7.607 euros.

Elisa Valía ha explicat que entre els objectius d’esta convocatòria destaquen "el d’impulsar iniciatives de participació ciutadana que afavorisquen la realització de processos participatius, l’apertura d’espais de diàleg, així com la potenciació del treball en xarxes per aconseguir objectius comuns".