StarUP Conveni - València

StarUP Conveni

Tornar

València sigue impulsando el ecosistema emprendedor e innovador de la ciudad a través de la colaboración pública y privada

Bernabé: “Gracias a esta colaboración continuamos trabajando para consolidar en la ciudad un nuevo modelo económico inteligente”

• L'Ajuntament treballa perquè València "siga referent en la creació de coneixement, talent i ocupació de qualitat"

14/05/2022

L'Ajuntament de València ha reforçat la col·laboració amb l'ecosistema emprenedor i innovador de la ciutat amb l'aprovació d'un conveni amb l'entitat Startup Valencia, un conveni que “suposa un element més que ens consolida com a ciutat emprenedora”, ha destacat la regidora de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé.

 

“Gràcies a esta col·laboració continuem treballant per a consolidar a la ciutat un nou model econòmic intel·ligent, que posicione València com un referent en la creació de coneixement, talent i ocupació de qualitat, així com en el desenvolupament de tecnologia i innovació”, ha remarcat Bernabé.

En eixa línia, la regidora ha posat en valor que “ahir mateix, la vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez, traslladara a l'Alt Comissionat per a Espanya Nació Emprenedora, Francisco Polo, la proposta per a establir a la ciutat de València l'Oficina Nacional de l'Emprenedoria”. “I és que som la ciutat amb més startups per càpita, comptem amb entitats de referència, tenim molt talent local i un ecosistema dinàmic i unit, som punta de llança de la recuperació econòmica i la col·laboració públic-privada està en el seu millor moment”, ha detallat la regidora.

Per tot això, tal com ha ressaltat l'edil, “és fonamental continuar treballant, de la mà d'entitats com Startup Valencia, per a fer de València una ciutat a l'avantguarda de l'emprenedoria, la innovació i la tecnologia i consolidar-nos com hub tecnològic referent a Europa”. Així mateix, Bernabé ha insistit en la importància de continuar donant suport des de l'Ajuntament de València i València Activa esdeveniments com el València Digital Summit, que enguany celebra la seua cinquena edició del 24 al 26 d'octubre”.

Per part seua, el president de Startup València, Juan Luis Hortelano, ha assenyalat que "este marc de treball conjunt suposa un impuls per a l'esforç que els emprenedors valencians realitzen per a posicionar a la ciutat en el panorama innovador i tecnològic internacional. Esta col·laboració públicoprivada és important per a aconseguir una meta comuna amb criteris unificats".