Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Startups market - València

Vés enrere Startups market

Volver

València Activa cerca 50 startups per a omplir la plaça de l'Ajuntament de talent innovador local

El VLC Startup Market permetrà a les empreses emergents exhibir els seus projectes, productes, solucions i talent en l'emblemàtica plaça valenciana durant el cap de setmana del 23 i 24 d'octubre

• VLC Startup Market

12/09/2021

L'Ajuntament de València, a través de València Activa i VIT Emprende, posarà a la disposició de 50 startups la plaça de l'Ajuntament perquè puguen exhibir els seus projectes, productes, solucions i talent durant el cap de setmana del 23 i 24 d'oc-tubre. Tot això amb l'objectiu de valorar i acostar a la ciutadania el talent innovador local i fomentar la cultura emprenedora.

 

La responsable de l'Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, ha valorat “positivament” la consolidació d'esta iniciativa, que enguany celebra la seua tercera edició. “VLC Startup Market convertirà l'emblemàtica plaza de l'Ajuntament en un gran aparador per a les startups, acostant així a la ciutadania tota la innovació i la tecnologia que es desenvolupa a València”, ha assenyalat.

Així doncs, gràcies a esta iniciativa de València Activa i VIT Emprende, durant el cap de setmana del 23 i 24 d'octubre la plaça de l'Ajuntament s'omplirà d'activitats per a totes les edats, en un esdeveniment on tecnologia, innovació i talent seran protagonistes.

La tercera edició del VLC Startup Market tornarà a ser una ocasió única de connexió i visibilització per a startups. Les empreses participants, a més de comptar amb un apa-rador inigualable en comptar amb un estand propi on mostrar el seu projecte, podran interactuar amb els seus potencials clients, testar de primera mà els seus comporta-ments com a consumidors, un fet que els permetrà -en cas de ser necessari- pivotar i avançar en les seues estratègies de manera més efectiva.

D'altra banda, les empreses que participen en la #StartupBattle tindran la possibilitat d'exposar els seus projectes en l'escenari principal davant un jurat expert i els assistents, en el cas que competisquen.

El VLC Startup Market cerca ser un espai generador d'oportunitats que ofereix a les startups la possibilitat d'unir-se a un projecte amb un impacte mediàtic del qual ser part. Esta participació afavorirà la implantació de la seua marca i els ajudarà a donar-se a conéixer i créixer en el mercat local.

D'altra banda, podran conéixer de primera mà els servicis i programes de les institucions vinculades amb l'emprenedoria i la innovació i interactuar directament amb elles.

En definitiva, este esdeveniment unirà startups, empreses, inversors i entitats públiques amb la societat civil i permetrà donar a conéixer els projectes del teixit emprenedor valencià a la societat.

“Una vegada més, el VLC Startup Market pretenem que els valencians i valencianes senten orgull del talent local, que és reconegut en l'àmbit internacional però que ha de ser fet valdre també a escala local”, ha assegurat Pilar Bernabé.

 

Requisits i manera de participació

 

Les startups que vulguen participar hauran de tindre domicili fiscal i/o social i/o residèn-cia en el terme municipal de València o acreditar haver participat en algun programa d'emprenedoria innovadora i/o tecnològic d'incubació o acceleració, públic o privat, de la ciutat de València. També les empreses i/o professionals hauran d'estar constituïts amb anterioritat a la presentació de la sol·licitud.

A més, hauran de tindre els seus propis productes actius en el mercat o en una fase molt avançada per a poder exhibir-los en l'estand i hauran d'emplenar i enviar -fins al 20 de setembre- la sol·licitud general on confirmar els requisits i adjuntar tota la informació requerida en la pàgina web de VIT Emprende.

Recursos multimedia

Pilar Bernabé