Reurbanización JJ Dòmine y Manuel Soto - València

null Reurbanización JJ Dòmine y Manuel Soto

Tornar

Urbanisme reurbanitzarà JJ Dòmine i Enginyer Manuel Soto per crear un gran eix verd que unisca la ciutat amb tota la façana litoral

Sandra Gómez destaca que el projecte inclou les línies L10 i L11 de Metrovalencia i l’entorn de la Marina

La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, s'ha reunit amb  la gerent de FGV, Anaïs Menguzzato, i la cap de planificació de la Marina, Manuela Gras

• La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, s'ha reunit amb la gerent de FGV, Anaïs Menguzzato, i la cap de planificació de la Marina, Manuela Gras

14/04/2021

La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, ha anunciat que la seua delegació va a licitar la redacció del projecte per a la reubanització del carrer del Doctor Josep Joan Dòmine i l’avinguda de l’enginyer Manuel Soto “de manera integral per incloure el traçat de les línies L10 i L11 de Metrovalencia i l’entorn de la Marina”, després de la reunió que ha mantingut amb la gerent de Ferrocarrils de la Generalitat (FGV), Anaïs Menguzzato, i la cap de planificació de la Marina, Manuela Gras.

 

Amb esta intervenció, ha explicat la vicealcaldessa que es dona “continuïtat al projecte de renaturalització de l’avinguda del Port fins al front marítim per unir la ciutat a través d’un nou eix per als vianants i verd”. “Un eix que, a més, també connectarà amb la via verda litoral que arriba fins al Parc Natural de l’Albufera, passant pel barri de Natzaret”, ha assenyalat.

Gómez ha explicat que presentarà esta actuació als fons europeus ja que forma part dels projectes de l’Agenda 2030 amb els quals Urbanisme està treballat per “preparar la ciutat postcovid”. Per a això, Gómez ha explicat que Urbanisme està “dissenyant una infraestructura verda potent que connecte tots els barris de la ciutat i que es convertisquen en eixos per als vianants que potencien la mobilitat a peu en entorns agradables i segurs”.

En la línia amb l’objectiu de fer una ciutat més sostenible, la vicealcaldessa ha indicat que este projecte comptarà amb vegetació per combatre l’efecte illa de calor i renaturalitzarà l’espai públic, reduint les zones asfaltades i permeabilitzant el sòl per afavorir que es complete el cicle natural de l’aigua.