S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Reparación terraza TEM el Musical - València

Vés enrere Reparación terraza TEM el Musical

Tornar

L'Ajuntament repara la terrassa del Teatre el Musical

Notario ha destacat que la intervenció posarà fi als problemes existents, reparant la terrassa que, a més, servix d’accés a la cafeteria de l’edifici

14/12/2020

 

La regidora de Gestió de Recursos de l’Ajuntament de València, Luisa Notario, ha anunciat una intervenció per reparar els desperfectes que hi ha a la terrassa de la primera planta de l’edifici del teatre El Musical, a la plaça del Rosari de València. “L’objectiu és resoldre els problemes existents per l’absència de pendent al forjat i les filtracions que se generen a la planta baixa. A més, els desperfectes impossibiliten l’ús al públic de la terrassa i de la cafeteria, atés que la terrassa suposa l’únic accés a ella”, ha explicat.

 

Concretament, els problemes radiquen en l’absència de pendents al forjat, el que genera la creació de tolls baix el paviment, fins i tot amb una conseqüent proliferació de mosquit tigre; a més, s’ocasionen filtracions en la planta baixa per la deficient solució constructiva de la recollida d’aigua de tota la superfície de la terrassa. D’altra banda, el trencament dels elements de suport al paviment, produint la caiguda de les peces, impossibilita l’accés a la cafeteria i a la pròpia terrassa.

Les obres inclouen l’alçament de les peces de marbre del paviment per poder reutilitzar-les a continuació, així com dels tubs de sanejament; s’actuarà per aconseguir una superfície major per a la instal·lació del sistema de recollida d’aigües i el sistema es connectarà al tub de sanejament i es formaran pendents al forjat per a la correcta evacuació d’aigües i la posterior impermeabilització de la superfície. S’estima que el termini d’execució de les obres serà de dos mesos i el pressupost total arriba als 6.995,22 euros.

“Treballem per dotar tots els edificis municipals de les condicions òptimes per oferir un servici públic digne i de qualitat i també ho fem al Teatre El Musical, un espai escènic de referència de gran valor i rellevància”, ha afirmat Notario.