Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Renovación calzadas - València

Vés enrere Renovación calzadas

Volver

Urbanisme renova calçades en 15 barris durant el mes de febrer

Sandra Gómez destaca la labor constant de manteniment i millora dels paviments en tots els barris

• Treballs d'asfaltatge

19/02/2023

La Regidoria de Desenvolupament i Renovació Urbana ha programat per a este mes de febrer la renovació de més de 30.000 metres quadrats de calçades en diferents carrers de la ciutat que, a causa de l'ús intensiu i al pas del temps, requerixen d'un nou asfaltat. Els treballs, que es desenvoluparan en 15 barris, seran executats per la contracta de manteniment de ferms i paviments de l'Ajuntament i milloraran la seguretat per a la circulació, una vegada regularitzada la superfície, a més de reduir el soroll associat al trànsit, tal com ha manifestat la vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, qui ha destacat “la labor constant de manteniment i millora dels paviments en tots els barris de la ciutat, ja que en els últims sis mesos s'han renovat carrers en més d'un terç dels barris de la cuideu, sumant 92.500 metres quadrats de superfície asfaltada”.
 

Una de les actuacions més importants renovarà la calçada del carrer Carters així com diversos trams de l'avinguda del Cid, com l'encreuament amb l'avinguda Tres Creus, un dels més transitats de la ciutat, pel qual circulen una mitjana de 80.000 vehicles diaris. Altres carrers en els quals s'actuarà este mes són l'avinguda Constitució, Duc de Mandas, Dolores Marqués, avinguda de les Fires, Ramón Llull, Pintor Stolz, Arxiduc Carles, Arquebisbe Olaechea, Doctor Tomás Sala, o l'entorn del Col·legi Major Rector Peset, en el barri del Mercat.

A més, es renovarà el paviment del carril bici en el Bulevard Sud, entre Ausiàs March i Gaspar Aguilar, millorant així la seguretat i facilitant la mobilitat sostenible entre els barris de Malilla, Sant Marcel·lí i Hort de Senabre. També es renovarà tot el recorregut del carril bici que discorre per l'interior del barri de Nou Moles i connecta amb Tres Forques pel carrer Santa Cruz de Tenerife. En total es renoven més de 3,3 km de carril bici.

“Amb estes obres assegurem un manteniment adequat dels nostres carrers i espais de circulació, fent la nostra mobilitat més fàcil i segura per a tots”, ha finalitzat la vicealcaldessa.