Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Remodelación juegos jardín Estacioneta de Jesús - València

Vés enrere Remodelación juegos jardín Estacioneta de Jesús

Volver

L’Ajuntament finalitza la remodelació dels jocs infantils del jardí de l’Estacioneta de Jesús

Campillo destaca que la reforma, sol·licitada per la ciutadania, manté la memòria històrica de l’espai amb la instal·lació d’una nova locomotora

• El nou equipament està presidit per una nova locomotora, la qual evoca l’antic ús que es feia de l’espai

03/12/2022

LAjuntament ha conclòs les obres de remodelació de l’àrea de jocs infantils del jardí de l’Estacioneta de Jesús, al barri de La Raiosa (districte de Jesús) i lespai ja està obert al públic. El projecte tenia un pressupost dadjudicació de 67.338,68 euros, IVA inclòs, i és una iniciativa aprovada en els pressupostos participatius DecidimVLC de 2021. El termini dexecució dels treballs ha estat de tres setmanes i sha millorat un total de 233,25 metres quadrats de parc infantil.


El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha destacado que l’àrea de jocs infantils del jardí de l’Estacioneta de Jesús, deteriorada pel pas del temps, “ja està totalment reformada, tot complint amb el compromís d’executar l’obra demandada per la ciutadania a través dels pressupostos participatius”.

Campillo ha subratllat que esta àrea de jocs infantils de Jesús “recupera la memòria històrica de l’antiga estació, rememorant esta infraestructura amb la instal·lació d’un nou tren per al públic infantil, a més de gronxadors per a infants de diverses edats”. D’esta manera, “des de l’Ajuntament de València seguim treballant en la millora dels parcs i jardins dels nostres barris i pobles, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de la ciutadania”.

El nou equipament per als més menuts està presidit per una nova locomotora, la qual evoca l’antic ús que es feia de l’espai. Les actuacions al jardí de l’Estacioneta de Jesús, a l’avinguda de Giorgeta i el carrer d’Uruguai, han consistit en la renovació de l’equipament de jocs infantils. La intervenció ha inclòs nous paviments i jocs, tot ampliant la superfície de l’àrea amb ferm terris.

Les llosetes existents de paviment de seguretat s’han desmuntat i s’han instal·lat 233,85 metres quadrats de paviments de seguretat amortidors d’impactes de cautxú continu en totes les àrees de joc.

Tres noves zones de jocs

Des de l’Àrea d’Ecologia Urbana s’ha intervingut en el jardí de l’Estacioneta en tres zones diferenciades i també inclusives. En la primera, s’ha substituït l’actual trenet per una nova locomotora i vagó de passatgers, en el qual podran jugar menuts des de quatre fins als dotze anys. En el segon espai s’ha instal·lat un nou pòrtic amb quatre gronxadors (un pla, un altre per a bebès, de tipus niu i un per a xiquets i adults). Respecte a la tercera zona reformada, s’ha equipat amb un multijoc amb torre, passarel·la de xarxa, rampa escalada, escala de tubs, barra de bombers i dos tobogans.

Recursos multimedia

Sergi Campillo