S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Reforma juegos infantiles Abastos - València

Vés enrere Reforma juegos infantiles Abastos

Tornar

Comença la reforma de la zona de jocs infantils de l'antic Mercat d'Abastos

Sergi Campillo explica que l'actuació “adequa l'espai per a la convivència i l'oci saludable”

• Futura zona de jocs infantils de l'antic Mercat d'Abastos

08/01/2023

L'Ajuntament ha iniciat la reforma de la zona de jocs infantils i d'altres dos espais situats en el perímetre interior de l'antic Mercat d’Abastos. Esta intervenció que inclou, entre altres millores, la instal·lació de mobiliari urbà i d'aparells biosaludabes, compta amb un pressupost de 128.000 euros. L'obra s'executarà en un termini de tres mesos i respon a dues peticions unificades del procés participatiu “Decidim VLC 2020-21.
 

El vicealcalde i regidor d'Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha informat hui d'sta actuació que “que també millorarà la zona amb nous bancs i elements per a persones majors”. Concretament, les obres permetran l'ampliació de la zona de jocs existent al costat del carrer d'Alberic, on se substituirà la zona de terra per paviment de suro i s'instal·laren nous elements infantils. Així mateix, possibilitaren el recondicionament dels espais verds de l'interior del Mercat d'Abastos, en la part paral·lela al carrer Pintor Navarrés Llorens, que es dotarà d'equipaments i aparells biosaludables per a l'ús i gaudi de tot el barri. I s'habilitarà una altra àrea d'oci i descans amb jocs de taula.

“Mitjançantesta triple actuació de millora de les zones enjardinades es pretén completar la dotació d'equipaments existents en el recinte, adequant-lo com a espai de convivència, oci saludable, públic i accessible per al veïnat del barri”, ha manifestat el vicealcalde, qui ha assegurat que “estes obres estan destinades a millorar la cohesió social dels habitants del barri, i facilitar la integració mitjançant la potenciació de l'oci i gaudi d'espais lliures”.

Pel que respecta a les obres de pavimentació i jardineria, Sergi Campillo ha destacat “la previsió de realitzar d'escocells en cadascuna de les zones, per a protecció dels arbres existents i de nova implantació”, així com “la creació de rampes d'accés a les tres zones, que permeten l'accessibilitat universal i la utilització no discriminatòria dels espais públics urbanitzats”.

El regidor també ha ressaltat la varietat de jocs infantils que s'habilitaran en la zona per a xiquets i xiquetes de 2 i 3 anys, i “la importància de la col·locació d'elements com les barres paral·leles o la bicicleta estàtica per a facilitar als adults la pràctica d'exercici”.

De la zona d'oci i descans, Sergi Campillo ha detallat la possibilitat d'oci saludable que este espai oferirà a la ciutadania amb taules que comptaran amb parxís i escacs.

Finalment, l'edil ha informat de la nova xarxa de reg de la zona per a proporcionar l'aigua necessària a les zones enjardinades.