Reapertura padrón Tabacalera - València

Reapertura padrón Tabacalera

Tornar

L'Ajuntament reobri a partir de dilluns 22 el registre i el padró de Tabacalera

Borja Sanjuán destaca que amb esta obertura es dupliquen els punts d'atenció ciutadana de manera presencial, sempre amb cita prèvia

• Reobri el padró amb cita prèvia

21/03/2021

El regidor d'Informació i Defensa de la Ciutadania a l'Ajuntament de València, Borja Sanjuán, ha anunciat esta setmana que l'Ajuntament obrirà, a partir del dilluns dia 22 de març, el Registre Municipal i el Padró situats en Tabaquera.

 

Sanjuán ha destacat que amb la reobertura del Registre i el Padró, «la ciutadania podrà assistir de manera presencial a las dependències de Tabacalera, sempre sol·licitant cita prèvia». El regidor ha recordat que els valencians i valencianes poden sol·licitar la cita a través del telèfon d'informació a la ciutadania 010 o a través de la web www.valencia.es.

Borja Sanjuán ha recordat que «ens havíem vist obligats a mantindre oberta solament l'oficina de la plaça de l'Ajuntament, per la mala evolució de la pandèmia de la covid; però la millora de les dades permet que puguem d'esta manera duplicar els punts d'atenció». «Això també ens permet avançar en les cites prèvies de Padró que són tan necessàries per a tants tràmits que necessiten molts valencians i valencianes en aquests moments», ha conclòs.

 

Recursos multimèdia

Borja Sanjuán