S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Reapertura padrón Juntas de Distrito - València

Vés enrere Reapertura padrón Juntas de Distrito

Tornar

Les Juntes de Districte reprenen les cites presencials per a atendre les gestions del Padró

Sanjuán destaca la volta a normalitat en els servicis municipals pel fet que som una de les regions europees amb menor incidència de la covid

• Junta Municipal de Districte

01/06/2021

Les Juntes de Districte de Marítim i Trànsits han représ hui l'atenció presencial amb cita prèvia, que es pot sol·licitar telefonant al 010 o a qualsevol dels telèfons d'atenció al ciutadà, per a gestionar els tràmits relacionats amb el Padró municipal i esta mateixa setmana es reobrirà també la Junta de Districte de Patraix. L'horari serà de 8,30 a 14 hores.

 

El regidor d'Hisenda i Societat de la Informació, Borja Sanjuán, ha destacat la volta a la normalitat que està produint-se en tots els servicis municipals a conseqüència de la millora de les dades de la pandèmia. “Estem tornant a obrir el Padró en les Juntes de Districte perquè estem reprenent la normalitat. S'estan podent incorporar ja tots els funcionaris gràcies al fet que som una de les regions europees amb menys incidència per la covid”, ha destacat.

El regidor ha subratllat la importància que els servicis municipals vagen a poc a poc reprenent l'activitat presencial i ha demanat disculpes a tots els ciutadans i ciutadanes que s'han pogut veure afectats per la reducció del servici a conseqüència de les restriccions de la pandèmia. Sanjuán ha mostrat la seua “convicció que estos passos avant ja no tindran marxa arrere”.

Recursos multimèdia

Borja Sanjuán