Reapertura Instalaciones deportivas - València

Reapertura Instalaciones deportivas

Tornar

València reobri les instal·lacions esportives elementals a partir d'este dilluns

• Una de les instal·lacions esportives municipals

21/03/2021

La regidora d’Esports a l’Ajuntament de València, Pilar Bernabé, ha informat que, després de la Resolució de 11 de març de la conselleria de Sanitat i Salut Pública per la qual es permet la pràctica esportiva en instal·lacions obertes i tancades, l’Ajuntament de València ha decidit reobrir les Instal·lacions Esportives Elementals (IDES) de la ciutat a partir de dilluns 22 de març. En estes instal·lacions, d’accés i ús lliure, s'haurà de complir unes mesures perquè el seu ús es realitze en condicions mínimes de seguretat i prevenció.

 

Les noves mesures de desescalada de la Resolució de 11 de març de 2021 de la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública que permeten la pràctica esportiva a l'aire lliure i en instal·lacions esportives obertes i tancades, juntament a les actuals dades de la incidència acumulada del coronavirus en la ciuta,t han propiciat que l’Ajuntament de València haja decidit reobrir les Instal·lacions Esportives Elementals (IDES) a partir del pròxim dilluns, 22 de març.

Des de la Fundació Esportiva Municipal s'informa que la reobertura afectarà les 71 instal·lacions i s'haurà de complir unes normes per al seu correcte ús en condicions de seguretat i prevenció.

MESURES A APLICAR

Per a la reobertura, s’aplicarà el mateix protocol anti Covid-19 ja utilitzat en les IDES durant els períodes que han estat obertes al públic. Estes mesures d'higiene i prevenció consisteixen en:

  • Horari d’utilització de 9 a 22 hores
  • Si es té algun dels simptomes associats a la Covid-19, cal quedar-se a casa i avisar els serveis mèdics
  • Es permet la pràctica esportiva, en modalitats individuals i per parelles o en grup, de quatre persones màxim, sense contacte físic, mantenint la distància de seguretat recomanada i l'ús de la màscara
  • L’ús de la mascareta serà obligatori en les zones o espais amb gran afluència de persones, on no siga possible mantindre la distància de seguretat recomanada per les autoritats sanitàries amb la resta de les persones esportistes o vianants.
  • Cal rentar-se les mans amb gels hidroalcohòlics o desinfectants
  • Cal evitar al màxim emportar-se les mans a ulls, nas i boca
  • Es recomana portar posada la samarreta en tot moment
  • No s’aconsella l’ús de fonts d’aigua públiques