Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Presentación motos PLV - València

Vés enrere Presentación motos PLV

Volver

La Policia Local presenta 20 noves motocicletes, que seran destinades a la policia de proximitat

Esta compra s'emmarca dins d'un pla de millora de recursos de cara a l'entrada de nous agents

• Aarón Cano i Jose Vicente Herrera presenten 20 noves motos

16/12/2020

El regidor de Policia Local, Aarón Cano, ha presentat en la Plaça de l’Ajuntament 20 noves motocicletes de la PLV, que reforçaran les tasques de la Policia de Proximitat, en un acte en el qual també ha participat el Comissari Cap del Cos, Jose Vicente Herrera. Segons el regidor “totes les motos van per als districtes, cap és per a les unitats centralitzades, tres per a cada unitat de districte i dos per a la zona centre”.

 

L'adquisició d'estos vehicles ha suposat un desemborsament de 135.300 euros, i servirà per a millorar l'eficiència i l'agilitat de la Policia de Proximitat. Les motos tenen una cilindrada de 300cc i estan dotades amb frens ABS. Esta actuació, segons Cano “és un pas més en la dotació de recursos per a la Policia Local, que hem considerat important dins de l'àrea de seguretat ciutadana” i s'emmarca dins d'una estratègia de millora dels recursos, que en pocs mesos es veurà completada amb l'adquisició d'una altra partida de motos elèctriques, així com furgonetes i cotxes híbrids.

“La plantilla augmentarà, la nostra pretensió és arribar a 1800 agents al llarg del mandat, de res val tindre una bona plantilla si no està ben dotada i per ací la compra d'estos vehicles”, ha afirmat el regidor, qui també ha anunciat la pròxima adquisició de nous vehicles, jupetins antibales, guants antitall i emissores,”el que estem fent és cobrir totes les necessitats de la plantilla actual i preparar-nos per a l'increment que serà important a partir de setembre de l’any que ve”.

Des de la regidoria s'ha reforçat la idea de treballar per a redimensionar tant en agents com en recursos una plantilla de la Policia Local, que en els últims anys, i especialment des de l'entrada en vigor de la jubilació anticipada, s'ha vist reduïda.

Recursos multimedia

Ver álbum completo en Flickr

Aarón Cano