S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Premis per reciclar vidrie - València

Vés enrere Premis per reciclar vidrie

Tornar

L’Ajuntament premia el reciclatge i la seua promoció en el sector de l'hostaleria

El vicealcalde ha entregat hui dos mini iglús per a separar vidre als guanyadors del concurs organitzat en xarxes per promocionar el ‘Moviment Banderes Verdes’ d’Ecovidrio

• L'Ajuntament i Ecovidrio treballen "per promoure la sostenibilitat de l'hostaleria en el litoral valencià"

26/08/2022

L’Ajuntament ha premiat hui amb un mini iglú per separar el vidre a casa a un veí i una veïna de València, José Gabriel Piera i Vicky López, “per contribuir en la difusió de la importància de reciclar este material i impulsar esta acció a través dels seus missatges a les xarxes socials”. El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha lliurat hui estos guardons del sorteig de la campanya de promoció del ‘Moviment Banderes Verdes’ d'Ecovidrio, impulsada per les xarxes socials de ‘València Neta’ “amb l’objectiu de visibilitzar la iniciativa de l’esmentada entitat de reciclatge que, amb la col·laboració de l’Ajuntament, treballa per promoure la sostenibilitat de l'hostaleria en el litoral valencià”.

 

Durant l’entrega d’estos guardons, que s’ha celebrat al Balcó de l'Ajuntament, el vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha recordat que el “Moviment Banderes Verdes” d’Ecovidrio tracta de donar resposta a l’hostaleria de zones turístiques que durant l’estiu generen el 52% dels envasos de vidrie d’un solo ús que es consumix al mercat”. Amb l’objectiu que estos envasos es reciclen, l’entitat, entre altres accions, facilita la col·locació de contenidors, proposa nous punts de recollida de residus, i també informa de bones pràctiques.

“El ‘Moviment Banderes Verdes’ és un compromís que adquireix Ecovidrio per dotar de mitjans, informació i incentius als professionals hostalers de municipis amb alt potencial de millora en la recollida selectiva d'envasos de vidre a l'estiu”, ha aclarit el vicealcalde, en ressaltar que “esta iniciativa s’emmarca en la política municipal de fomentar el reciclatge selectiu i promoure la sostenibilitat mediambiental”.

“A més –ha afegit- en este marc, l’Ajuntament, a través de les xarxes de València Neta, ha llançat enguany una campanya de promoció d’este moviment amb un sorteig en què els i les participants únicament havien de donar-li like a una foto que mostrarà algun aspecte del ‘Moviment Banderes Verdes’ i seguir als comptes per augmentar seguidors dels comptes.

Per últim, Sergi Campillo ha manifestat agraïment a les persones que han guanyat el miniglú “per haver contribuït a donar difusió de la campanya i pel seu compromís ambiental”.

Recursos multimèdia

Sergi Campillo