Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Premios emprendimiento agricultura - València

Vés enrere Premios emprendimiento agricultura

Volver

L'Ajuntament de València reconeix l'emprenedoria en l'agricultura, la ramaderia i la pesca amb tres nous premis

• La convocatòria, denominada ‘Sant Isidre Llaurador’, establix tres premis en les categories ‘Exemplar, Jove i Innovació’.

19/04/2024

  • La Regidoria d'Emprenedoria destina 6.000 euros, en les categories 'Exemplar, Jove i Innovació’, per a premiar la trajectòria i les pràctiques exemplars en este important sector de l'economia valenciana

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de València ha aprovat este divendres, a iniciativa de la Regidoria d'Emprenedoria, la convocatòria dels premis “a les pràctiques exemplars” de les persones i entitats emprenedores en l'agricultura, la ramaderia i la pesca que es desenvolupen en el terme municipal de la ciutat. Estos guardons compten amb una dotació econòmica global de 6.000 euros.

Tal com arreplega la proposta d'acord de l'òrgan col·legiat municipal, la iniciativa té el seu origen en la moció impulsora de la regidora delegada d'Emprenedoria, Cecilia Herrero, i el seu objectiu és “el suport a l'activitat emprenedora a la ciutat”, especialment “el sector econòmic de l'activitat agrícola, ramadera i pesquera”.

La convocatòria, denominada ‘Sant Isidre Llaurador’, establix tres premis en les categories ‘Exemplar, Jove i Innovació’. La dotació per a cadascun dels guardons és de 2.000 euros. L'Ajuntament ha acordat que les candidatures als premis siguen proposats per les alcaldies pedànies i les diferents organitzacions i entitats que conformen la Junta de Síndics Agraris del Consell Agrari de València.

Les bases de la convocatòria es faran públiques en els pròxims dies en els diversos canals de comunicació de l'Ajuntament de València i en els mitjans establits per la legislació de subvencions i procediment administratiu comú.