S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Premios Beatriu Civera - València

Vés enrere Premios Beatriu Civera

Tornar

L’Ajuntament convoca els premis Beatriu Civera de relats curts per la Igualtat

El certamen tindrà enguany dos modalitats, una per a joves i una segona per a adults

• El termini de lliurament de textos acaba el 31 de maig

02/04/2021

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament ha convocat la cinquena edició dels premis Beatriu Civera de relats curts per la igualtat, que enguany tindrà una modalitat per a joves i una altra per a adults. Podrà concórrer qualsevol persona major d’edat i resident en un municipi valencià així com grups i associacions valencianes. La regidora d’Igualtat, Lucía Beamud, afirma que el certamen ens permet “testar la percepció sobre la igualtat i reivindicar un futur més just”.

 

L’objecte del certamen és la redacció d’un text breu, original, inèdit i no guardonat en concursos anteriors amb un contingut que tracte sobre la superació dels estereotips assignats a les dones i el seu empoderament, la seua visibilització i els obstacles que s’hi troben en la seua trajectòria vital.

La regidora d’Igualtat considera que “les experiències i els moments vitals que vivim les dones també marquen la nostra forma d’entendre la discriminació”. Per això, segons Beamud, “este certamen és una forma de testar la percepció en matèria d’igualtat de la gent jove, un col·lectiu moltes vegades amagat per les distintes polítiques”.

Beamud opina, a més, que estos premis “serveixen per a continuar pensant en el futur de la igualtat i la no discriminació i per fomentar la diversitat intrínseca que hi ha en la mateixa societat”.

Per segon any consecutiu, la present edició dels premis Beatriu Civera té dos modalitats, una per a joves entre 18 i 30 anys, i una altra per a persones de més de 31 anys. S’estableix un únic premi de 1.375 euros en cada categoria.

Podrà concórrer qualsevol persona major d’edat i resident en un municipi de la Comunitat Valenciana. També es podrà participar en grup o en representació d’una associació. El termini de presentació dels textos acaba el pròxim 31 de maig.

Per a més informació, es poden consultar les bases a la seu electrònica municipal (https://sede.valencia.es/sede/registro/procedimiento/IG.AY.20?lang=2).

Recursos multimèdia

Lucía Beamud