Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Poda ficus Peris i Valero - València

Vés enrere Poda ficus Peris i Valero

Volver

Comença la poda de ficus i palmeres a Peris i Valero

S'estima que els treballs s'allargaran durant un mes aproximadament

• Treballs de poda en el ficus de Peris i Valero

18/10/2020

L’Ajuntament de València abordarà durant el pròxim mes els treballs de poda dels ficus i les palmeres de l’avinguda de Peris i Valero. Així ho ha anunciat el vicealcalde de València i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, qui ha destacat que la intervenció permetrà acabar amb les molèsties que pot causar el gran creixement dels exemplars de ficus tant per la proximitat als edificis com per l’afecció a l’enllumenat de l’espai viari.

 

En esta avinguda que connecta els barris de Russafa i Gran Via amb els de Malilla, En Corts i Mont-Olivet hi ha 148 unitats de ficus nitida i també hi ha palmeres datileres als xamfrans. Bé per la proximitat als edificis, bé per la caiguda dels dàtils, els treballs que ara s’inicien pretenen evitar les possibles molèsties al veïnat. Per això, es podaran els extrems més pròxims a les façanes i es compensaran les copes dels ficus, també pels laterals, per augmentar l’eficiència lumínica.

Campillo ha explicat que el ficus és una espècie que brota molt i per això requerix d’intervencions periòdiques. L’última realitzada en tota l’avinguda va ser en setembre de 2017, mentre que a posteriori s’han dut a terme intervencions puntuals quan eren necessàries. Ara, de nou, s’intervindrà sobre el total de la via, revisant tot l’arbrat i podant-lo segons les seues necessitats.

El temps estimat per a esta intervenció és d’un mes.

Recursos multimedia

Sergi Campillo