Poda Escultor Sacramento - València

Poda Escultor Sacramento

Tornar

L’ajuntament escomet la poda de 176 arbres al carrer de l’escultor antonio sacramento

La intervenció en esta via del barri de la Ciutat de les Arts i de les Ciències s’estima que es prolongarà fins mitjans de mes

• Carrer de l'Escultor Antonio Sacramento, en l'entorn de la Ciutat de les Arts

09/11/2020

El vicealcalde de València i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha informat de la intervenció que està portant a terme l’Ajuntament al barri de la Ciutat de les Arts i de les Ciències, al districte de Quatre Carreres, per podar un total de 176 arbres del carrer de l’Escultor Antonio Sacramento. S’estima que els treballs es prolongaran fins mitjans de mes.

 

La intervenció integral en esta via permetrà podar i sanejar l’arbrat existent, entre el qual hi ha un centenar d’arbres i palmeres, 59 unitats d’aurons i 17 d’arbres botella de port mitjà, que en alguns punts estan pròxims a les façanes i poden suposar molèsties al veïnat.

“Estos treballs es dissenyen a partir dels estudis bioestructurals de l’arbrat, que podarem segons les seues necessitats, procedint a la supressió de branques seques o que es puguen trencar i revisarem l’altura i la presència de clevills o qualsevol símptoma que afecte a la seguretat”, ha explicat Campillo. Els estudis i la revisió dels exemplars permeten conéixer l’estat de cada arbre i detectar si hi ha qualsevol tipus de malaltia i pudrició que comprometa el seu estat i la seguretat de les persones.

“Farem a més tasques de destoconat i plantarem nous arbres”, ha afegit Campillo. En concret, hi ha prevista la plantació d’11 moreres sense fruit i de fins a 15 pereres.

Esta és la segona intervenció integral que està realitzant-se en una via de Quatre Carreres després de la ja també iniciada a l’avinguda de Peris i Valero, on s’estan podant diverses palmeres i fins a 147 ficus.