Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Plazas sargento bomberos - València

Vés enrere Plazas sargento bomberos

Volver

L’Ajuntament de València convoca 28 places de sergent de bombers

Dimecres 23 de novembre s’obri el termini de presentació de sol·licituds

• Les persones sol·licitants tenen vint dies hàbils per presentar les instàncies

22/11/2022

L’Ajuntament de València convoca 28 places de sergent de bombers. 19 de les places es convoquen per torn de promoció interna i pel sistema de concurs-oposició mentre que les 9 restants s’oferixen pel torn de mobilitat i pel sistema de concurs. El Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) publica la convocatòria de les places i obri el termini de presentació de sol·licituds, que comença dimecres 23 de novembre i finalitzarà el pròxim 22 de desembre.
 

El regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, considera que “està sent una legislatura molt important en l’àrea de Protecció Ciutadana, en què estem consolidant plantilles, estem millorant les jerarquies, les estructures que faciliten i que ajuden per tal que les emergències siguen millor ateses i que tinguem una resposta molt més àgil, molt més professional del que ja ho és, perquè el cos de bombers de València és un dels cossos més importants i més professionals de l’Estat espanyol”. Segons Cano, “és un procés de creació de noves places que ajudaran a donar un millor servici a la ciutadania i que, conjuntament amb l’oposició de bombers d’escala bàsica que ja estem desenvolupant, deixaran el cos de bombers en una situació òptima com no s’hi coneixia en dècades”.

Per la seua banda, la regidora de Gestió de Recursos, Lluïsa Notario, ha explicat que “per al govern de Joan Ribó, és una prioritat enfortir els servicis públics i, en concret, l’àrea de Protecció Ciutadana, que inclou policia local i bombers”. La regidora ha recordat que “en eixe sentit, tenim diverses convocatòries obertes, ara obrim el termini per a una convocatòria concreta de 28 places de sergent de bombers i ja es pot presentar la instància”.

Policia local

Les oposicions de bombers s’afigen a les que, en paral·lel, estan realitzant-se també en la policia local de València. Per al regidor de Protecció Ciutadana, hi ha hagut “una incorporació de 300 agents durant esta legislatura i una oposició que ja s’ha posat en marxa amb 100 places d’agent més, per la qual cosa podem dir que, al final d’esta legislatura, s’hauran incorporat o estaran en procés d’incorporació fins a 400 agents en el cos de la policia local de València”.

Per a més informació sobre les places i per emplenar i presentar el formulari de sol·licitud, podeu consultar la pàgina web municipal https://bit.ly/3UYKrsM.

Recursos multimedia

Lluïsa Notario
Aarón Cano