Plan Especial Patraix - València

Plan Especial Patraix

Tornar

Urbanisme preveu aprovar el Pla Especial de Patraix al gener

Sandra Gómez manté una reunió amb veïns i veïnes i els trasllada que avança la conversió en zona de vianants de la plaça del barri

• Figuració del centre històric de Patraix

09/12/2021

La Conselleria de Cultura ja ha donat la seua conformitat al Pla Especial del barri de Patraix, per la qual cosa la Regidoria de Desenvolupament i Renovació Urbana preveu poder aprovar-lo el pròxim mes de gener, segons ha explicat la vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, als veïns i veïnes del barri, amb els quals s'ha reunit este matí.

 

Gómez ha recordat que este pla posa en valor el centre històric del barri. “L'origen de Patraix com a poble li confereix d'una entitat pròpia que des d'Urbanisme volem preservar i protegir”, ha explicat, i ha indicat que per això este pla “posarà en valor esta identitat”. Així mateix, ha explicat que també generarà “nous espais per als vianants”.

En este sentit, ha informat en la reunió que ja es troba en contractació la redacció del projecte de conversió en zona de vianants de la plaça de Patraix, que està inclòs en el pla especial. La vicealcaldessa ha precisat que “prompte serà realitat gràcies a que Urbanisme ha començat a treballar en paral·lel”.

Per dur a terme este projecte, Sandra Gómez ha explicat que “s’obrirà un procés de participació per recollir les propostes veïnals”. “Volem generar un espai on convisquen les entitats i els veïns i veïnes”, ha assenyalat, i ha posat en valor que es tracta d'un “lloc de referència” dins del barri, i amb esta actuació “volem que es convertisca en un espai de trobada per a totes les persones”.

Recursos multimèdia

Sandra Gómez