Placas solares Mercado Cabanyal - València

Placas solares Mercado Cabanyal

Tornar

L’Ajuntament obté una subvenció de 300.000 euros per a 12 instal·lacions de plaques solars en edificis municipals

Entre altres edificis s'instal·laran plaques en diversos mercats municipals, com el Mercat del Cabanyal, el Mercat de Rojas Clemente i el Mercat de Castella

• El Mercat del Cabanyal és un dels edificis en què s'instal·laran plaques solars

21/11/2021

El regidor d’Innovació de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha anunciat que València ha rebut una subvenció de 300.000 euros per finançar actuacions municipals d'implantació i gestió d'instal·lacions de producció d'autoconsum d'energia elèctrica de fonts renovables en 12 instal·lacions municipals. La subvenció l’ha concedit la Conselleria d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

 

Concretament, els projectes subvencionats són l’adquisició i instal·lació de plaques fotovoltaiques a l'edifici del Servici de Joventut ubicat al carrer Campoamor, a l'edifici de l'Alcaldia Pedània de la Torre, a l'edifici de propietat municipal de la piscina del Palmar, a l'edifici de la Universitat Popular de Carpesa i a l'Alcaldia Pedània de Carpesa.

D’altra banda, també es subvencionen les instal·lacions fotovoltaiques de diversos mercats municipals, com les del Mercat del Cabanyal, el Mercat de Rojas Clemente i el Mercat de Castella, així com la instal·lació fotovoltaica al Parc Miguel Adlert Noguerol en el barri de la Llum, la del Poliesportiu Malva-Rosa, les de diversos edificis municipals del Parc Lineal de Benimàmet i, finalment, la instal·lació fotovoltaica a les oficines del cementeri de València.

El regidor Carlos Galiana ha explicat que "este d'ajudes van encaminades a retornar als ajuntaments part de la inversió realitzada en renovables i premien l'estalvi del consum energètic, aspectes en els que València està posicionada de manera molt clara, liderant un nou model de ciutat més sostenible", ha dit l'edil.

Així, Carlos Galiana ha assegurat "estar d'enhorabona" ja que esta ajuda “se suma a totes les que ha anant aconseguint l’Oficina de Projectes Europeus enguany, i amb esta superem ja la desena de subvencions que ha aconseguit l’oficina. D’esta manera millorem la nostra ciutat a un cost per a les arques públiques molt menor. Cadascun d'estos projectes és una aportació més que fem per combatre el canvi climàtic", ha ressaltat Galiana.