S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Parcelas Parc Central - València

Vés enrere Parcelas Parc Central

Tornar

Finalitzen les obres d'ampliació de voreres i carril bici enfront de l'estació Joaquín Sorolla

Gómez ha considerat evident la millora d'esta zona i ha remarcat que serà més palpable amb el soterrament de les vies, previst pel Govern d'Espanya

• Sandra Gómez visita les obres d´habilitació dels solars de la Fase 1A del Parc Central

10/11/2020

 

Hui han finalitzat els treballs d'ampliació de voreres i construcció d'un nou tram de carril bici enfront de l'estació Joaquín Sorolla, en el tram de la prolongació del carrer Bailèn amb el carrer Sant Vicent. Les obres que s'han desenvolupat i que formen part de les obres d'habilitació dels solars de la Fase 1A del Parc Central, han consistit en l'adaptació de voreres, zona d'aparcament, reubicat del mobiliari urbà i la incorporació d'un carril bici.

 

La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez ha visitat este matí la zona que comprén els solars de les parcel·les situades al carrer Bailèn enfront de l'estació, Maestro Dessaborida-Sant Vicent. Esta intervenció se suma a la que va finalitzar la setmana passada en l'Avinguda Perís i Valero-Juan Ramón Jiménez. En total, està previst que es construïsquen al voltant de 600 habitatges.

Així mateix, s'han plantat 30 arbres entre el carrer Bailèn i Maestro Dessaborida. Gómez ha precisat que els treballs han permés dotar a les parcel·les de les infraestructures i escomeses de sanejament, telefonia, electricitat, aigua, enllumenat, semaforitzación i reg.

“Ha quedat una planta totalment renovada enfront de la qual es va habilitar per a albergar l'estació provisional, amb voreres estretes i a penes servicis”, ha explicat. Amb esta actuació “s'amplien les voreres i, per tant, la zona per als vianants, es millora la connexió amb l'EMT i s'habilita un nou carril bici que unix Bailèn amb Sant Vicent”.

La vicealcaldessa ha considerat “evident” el canvi que està experimentant esta zona de València i ha remarcat que serà “més palpable quan comencen les obres de soterrament de les vies que ja ha pressupostat el Govern d'Espanya”.

“La inversió de 52,8 milions d'euros previstos pel Govern de Pedro Sánchez en els Pressupostos Generals de l'Estat per a iniciar les obres de soterrament fins al pont de Giorgeta seran decisius per a unir els barris del sud”, ha subratllat Gómez, qui ha posat en valor “el treball que està fent també la Generalitat de Ximo Puig per a reactivar un projecte imprescindible per a millorar la qualitat urbana de la ciutat”.

.

Recursos multimèdia

Sandra Gómez