Palo Market - València

Palo Market

Tornar

València Activa selecciona 10 startups valencianes per mostrar els seus productes amb un espai propi en Palo Market Fest 2022

Els projectes innovadors que vulguen disposar d’un espai han de presentar les seues sol·licituds fins al 27 de maig a les 12 hores

• Cartell de la convocatòria

24/05/2022

València Activa, a través de VIT Emprende, ha llançat una convocatòria per a facilitar un espai en Palo Market Fest 2022 a 10 startups valencianes perquè puguen disposar del seu propi espai d'exposició i venda que els permetrà donar a conéixer els seus productes i establir sinèrgies amb diferents públics per fer créixer els seus projectes.

 

La regidora de Desenvolupament Innovador, Pilar Bernabé, ha explicat que “iniciatives com estes són molt importants per a l'emprenedoria local perquè visibilitzem el potencial del talent de la ciutat. Les 10 startups seleccionades donaran a conéixer les seues creacions en un esdeveniment que reuneix un gran nombre de persones i se’ls s'ofereix l'oportunitat d'arribar al públic”.

Les startups que presenten sol·licitud han de formar part de la xarxa VIT Emprende, Co-Crea-Te, Espai Lidera i han de tindre domicili fiscal i/o social i/o residència en el terme municipal de València. A més, hauran de disposar dels seus propis productes actius en el mercat o en una fase avançada per a poder exhibir-los en l'estand.

Els projectes innovadors que vulguen disposar d’un espai hauran de presentar les seues sol·licituds enviant un correu a vitemprende@valenciactiva.es fins al 27 de maig a les 12 hores.

Palo Market Fest és un festival d'oci, comerç i cultura ubicat als Jardins de Vivers que promociona iniciatives emergents de nous creadors. Tindrà lloc els pròxims 17, 18 i 19 de juny i es mostraran productes creats fabricats tenint en compte l'ètica social i el respecte mediambiental. L'esdeveniment reunirà disseny, moda, gastronomia alternativa, productes gurmet, mobles menuts, roba vintage, calcer artesanal, joieria, llibres o ulleres reciclades, entre d’altres.

L’heterogeneïtat és senyal d'este festival que pretén mostrar les tendències més innovadores de la música, el disseny i l'emprenedoria. Una aposta decidida pels i les joves artistes, el disseny emergent d’iniciativa local i la gastronomia alternativa i itinerant.