S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Palau. Plazas Orquesta de València - València

Vés enrere Palau. Plazas Orquesta de València

Tornar

El Palau de la Música procedeix a cobrir sis places per a l’Orquestra de València

A més de les borses de treball de trompa, trompeta, viola, bombardí, tuba, saxofon i piano celesta

• L'Orquestra de València en un assaig

29/11/2021

El Palau de la Música ha iniciat el procés per a cobrir sis places per a l’Orquestra de València, corresponents a tres places de violí, una de contrabaix, una de trombó i una de trompeta, així com set borses de treball de trompa, trompeta, viola, bombardí, tuba, saxofon i piano celesta.

 

D’esta manera, amb este procés que ja està en marxa, el Palau de la Música està cobrint progressivament les places del professorat que s’ha jubilat, i unes altres que són necessàries per a la versatilitat, el creixement artístic i l’optimització de la plantilla de l’Orquestra. 

En estos moments es troben en termini tres places de violí per oposició, que es podrà presentar instància fins al 3 de desembre, així com una de contrabaix, també per oposició, el termini del qual serà fins al 22 de desembre d’enguany. Així mateix, s’han dotat de pressupost una plaça de trombó i una de trompeta, que eixiran el 2022.

Cal remarcar que la formació simfònica valenciana tindrà, quan acabe este procés, 87 places en plantilla i que poques orquestres espanyoles tenen un nombre de músics com el de l’Orquestra de València. A més, i en la mesura que la llei i les circumstàncies ho permeten, el Palau de la Música continuarà cobrint les places necessàries en les pròximes temporades.

Pel que fa a les borses de treball, el juliol passat es van constituir les borses de trompa i trompeta i l’1 de gener de 2022 es contractarà un professor de trompa de manera interina. També està obert el termini de presentació de sol·licituds per a professor de viola fins al 3 de desembre. I, a més, s’està tramitant l’obertura de termini de presentació d’instàncies per a bombardí, tuba, saxofon i piano celesta.