Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

OPO PARQUES Y JARDINES - València

Vés enrere OPO PARQUES Y JARDINES

Volver

Parcs i Jardins aprova l’Oferta Pública d’Ocupació de 2020 amb mig centenar de noves places

El vicealcalde, Sergi Campillo, ha destacat la importància de reforçar la plantilla de treballadors i treballadores que es dediquen a la conservació de parcs i jardins

• Parc de la ciutat

31/12/2020

L’Organisme Autònom Municipal (OAM) Parcs i Jardins Singulars i Escola Municipal de Jardineria i Paisatge ha aprovat l’Oferta Pública d’Ocupació (OPO) de 2020 que contempla 49 noves places, la majoria de les quals són per a la categoria d’oficial de jardineria, amb 26 noves places. El vicealcalde de València i president de l’OAM, Sergi Campillo, ha destacat “la importància d’esta OPO per optimitzar els treballs relatius al manteniment dels parcs i jardins de la nostra ciutat”.

 

Campillo ha detallat que hi haurà quatre places del torn lliure, el màxim permés per la taxa de reposició, en les categories d’oficials mecànic, electromecànic, pintor i electricista. A banda, n’hi ha unes altres 45 places de promoció interna destinades a personal de l’OAM que estiga en disposició d’optar a una categoria superior. Entre estes places hi ha les 26 d’oficial de jardineria a banda de huit per a capatàs de jardineria, tres per a oficials de poda, dos per a oficials de fonts i una per a oficials de conducció, fontaneria, mecànic i pintor, a banda d’una per a capatàs de conducció i altra per a capatàs de fonts.

“Totes estes places ajudaran a reforçar el servici públic que oferix l’OAM; totes elles són places que necessitem per conservar els parcs i jardins de la nostra ciutat, que cada vegada en són més i per això també cal més personal per mantindre’ls”, ha explicat Campillo, qui ha detallat que la intenció és convocar les places el més prompte possible dins del termini de tres anys que s’obri ara.

Recursos multimedia

Sergi Campillo