Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Obras plaza Calabuig - València

Vés enrere Obras plaza Calabuig

Volver

Comencen les obres de remodelació del jardí de la plaça de Calabuig, que es convertirà en el centre de convivència i integració del barri

El projecte té com a objectiu posar en valor un dels pocs espais verds d'este barri

• Plaça Calabuig al barri Cabanyal- Canyamenlar

02/05/2021

Hui comencen les obres de remodelació del Jardí de la Plaça de Calabuig. El projecte, que compta amb un pressupost de 21.450 euros i un termini d'execució de quatre setmanes, s'emmarca dins del Pla estratègic de Desenvolupament Urbà Sostenible del barri del Cabanyal-Canyamelar Cap de França (EDUSI 3C VALÈNCIA), cofinançat pel fons Europeu de Desenvolupament Regional FEDER. El regidor d'Ecologia Urbana, Sergi Campillo ha destacat que “Este era un jardí que estava molt degradat i que tenia una zona de jardins infantils molt desfasada que necessitava un canvi complet”.

 

El projecte té com a objectiu posar en valor un dels pocs espais verds d'este barri, que en l'actualitat no reunix els requisits mínims per a convertir-se en un lloc d'oci, convivència i cohesió social. “Per això des del servici de jardineria hem encetat els treballs per a reformar este jardí tan important per als veïns i veïnes del Cabanyal -Canyamelar, i sobretot per als xiquets i xiquetes, que podran gaudir d'una zona infantil nova, renovada i completament accessible”, ha afirmat el regidor.

La zona de joc està a més pensada per a previndre l'excussió social i facilitar la integració de xiquets i xiquetes amb diversitat funcional, per a això s'ha previst la creació de jocs adaptats. A més se substituirà l'actual paviment per un de seguretat i es repondran els arbres i arbustos que es troben en la zona verda que envolta el parc.