Obras Mercado municipal de Natzaret - València

Obras Mercado municipal de Natzaret

Tornar

Nou sistema de climatització, nova il·luminació i portes automàtiques per al Mercat municipal de Natzaret

L’Ajuntament de València ja ha contractat estes obres per un import de més de 180.000 euros

• Entrada al Mercat de Natzaret

27/12/2021

El regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha anunciat que el consistori ha contractat l’execució de les obres de millora de l’eficiència energètica en el Mercat municipal de Natzaret, que consistiran en la renovació de tot el sistema de climatització del recinte, així com el canvi del sistema d’il·luminació actual a un nou de tecnologia led i, la instal·lació de noves portes d’accés al mercat, en este cas automàtiques, ja que les actuals no ho són.

 

“L’objectiu d’esta intervenció integral en el Mercat de Natzaret és donar un millor servici als usuaris del Mercat de Natzaret, proporcionant les infraestructures necessàries que permeten l’exercici de l’activitat de venda en unes condicions ambientals i de salubritat adequades, amb la premissa de maximitzar l’estalvi energètic, millorar el funcionament de les instal·lacions i reduir la incidència d’avaries tècniques”, ha detallat el regidor de Comerç, Carlos Galiana.

El finançament d’estes obres es troba inclòs en la sol·licitud realitzada al Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, per a la convocatòria del Programa d’ajudes per al suport a mercats, zones urbanes comercials, comerç no sedentari i canals curts de comercialització, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència per a l’exercici 2021 per canalitzar els fons europeus Next Generation, per la qual cosa en el cas que es concedisca esta ajuda, l’actuació seria a cost zero per a l’Ajuntament de València.

Carlos Galiana ha destacat que esta iniciativa “millorarà les condicions de confort, ús i estalvi d’energia del Mercat de Natzaret i disposarà de millors instal·lacions que augmentaran l’atractiu del mercat com a centre del barri”. El Mercat municipal de Natzaret està situat en el centre i punt neuràlgic d’este barri de pescadors. El Mercat de Natzaret és un mercat xicotet que oferix als veïns i clients productes frescos i de qualitat. A més, disposa de parada d’autobús just a la porta del recinte i la nova línia de tramvia té la seua parada final de trajecte just davant del mercat municipal.

El regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha recordat que esta “no és la primera intervenció que realitzarà el govern de Joan Ribó en este mercat, en el que ja es van fer obres de manteniment i pintura per millorar el seu aspecte exterior”. I és que, tal i com ha dit el regidor de Comerç, “des de l’actual govern municipal tenim com a prioritat impulsar el comerç local i els mercats municipals, que havien estat completament abandonats durant massa anys per part del Partit Popular, més ocupat en altres interessos”.

Recursos multimèdia

Carlos Galiana