S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Obras Mercado Central - València

Vés enrere Obras Mercado Central

Tornar

La reurbanització de l'entorn del Mercat Central, Bruges i la Llotja començarà el dia 22

Sandra Gómez recorda que es tracta d'una de les actuacions més importants per a la ciutat pel valor patrimonial de la zona

• Projecte obres entrorn Mercat Central

20/04/2021

La vicealcaldessa de València i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, ha anunciat que les obres de reurbanització de l'entorn de la plaça de la Ciutat de Bruges, Llotja de la Seda, Mercat Central i Església de Sant Joan del Mercat començaran el dia 22 d'abril. “Es tracta d'una de les actuacions més importants i de major transcendència per a la nostra ciutat ja que recuperarà la zona de major valor patrimonial tant històric com arquitectònic”, ha assegurat Gómez.

 

La vicealcaldessa ha recordat que les obres tindran una duració de 12 mesos pel que finalitzaran al començament de l'any que ve i compten amb finançament europeu, ja que es tracta de “una intervenció en la línia de regeneració de l'espai públic per a actuar contra el canvi climàtic, reduint la petjada de carboni i creant espais lliures de contaminació més amables i humans”, ha explicat.

“És un dels primers projectes de l'Ajuntament que rep eixos fons europeus”, ha destacat i ha posat en valor que esta actuació serà “molt beneficiosa per a l'activitat econòmica perquè les conversions en zona de vianants generen un impacte molt positiu en el comerç”.

Així mateix, Sandra Gómez ha recordat que l'Ajuntament treballa en ajudes per als comerciants que es vegen afectats per estes obres ja que, ha remarcat, “encara que a llarg termini siguen molt beneficioses hem de tindre en compte que se sumen a un any molt complicat”.