Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Nuevos técnicos de Igualdad - València

Vés enrere Nuevos técnicos de Igualdad

Volver

L’Ajuntament reforça el seu compromís amb les polítiques d’igualtat incorporant 8 nous agents i tècnics a la plantilla

Luisa Notario ha destacat que “va ser el govern de Joan Ribó qui va crear el Servici d'Igualtat en 2015 i qui l'ha dotat dels recursos personals i econòmics necessaris"

• És la primera vegada que l'Ajuntament contracta personal amb un formació pròpia en igualtat

23/11/2021

L'Ajuntament incorporarà a la seua plantilla, a partir d'esta setmana, 4 agents i 4 tècniques d'igualtat, que treballaran, entre altres assumptes, en igualtat de gènere, orientació sexual i orientació d'identitat de gènere. La incorporació d'estes 8 noves persones suposarà un important impulse a les polítiques dutes a terme per la corporació en esta estratègica matèria. La regidora de Gestió de Recursos, Luïsa Notario, ha destacat que “este govern està fent una ferma aposta troncal i transversal per la igualtat i les polítiques inclusives, avançant de manera decidida en el desenvolupament de polítiques públiques i accions per a acabar en les desigualtats entre homes i dones i les discriminacions que encara patixen les persones LGTBI”.

 

Per part seua, la regidora d'Igualtat i Polítiques de Gènere LGTBI, Lucía Beamud, ha indicat que “des que arribem teníem clara la necessitat d'una regidoria que servira com a brúixola d'acció en les polítiques d'igualtat, per això hem augmentant el pressupost, els mitjans i la plantilla, per a aconseguir un ciutat cada vegada més igualitària.” La Regidoria d'Igualtat es va crear en 2015 amb funcionaris de la corporació amb diferents titulacions. Esta és la primera vegada en la història de l'Ajuntament de València, en la qual s'incorporen al consistori perfiles d'agents i tècniques amb una formació específica en igualtat.

La Junta de Govern Local nomenarà, com a funcionaris en pràctiques i de carrera, a les persones aspirants que han superat la convocatòria per a tècnics i agents d'igualtat, derivades de l'Oferta pública d'ocupació de 2016. Els aspirants a les places d'agents d'igualtat eren llicenciats en qualsevol matèria amb un Màster en Igualtat. Quant als tècnics i tècniques d'igualtat es van convocar també 4 places, en este cas el requisit sol·licitat als aspirants era la possessió d'una titulació de Cicle Formatiu o Grau Superior en Promoció d'Igualtat de Gènere o equivalent. En tots dos casos s'han realitzat 4 exercicis, que van ser ajornats dos voltes a causa de les restriccions derivades de la crisi sanitària.

Recursos multimedia

Luisa Notario
Lucía Beamud