Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Nuevos nichos Cementerio General - València

Vés enrere Nuevos nichos Cementerio General

Volver

L’Ajuntament posa en marxa l’acord marc per a la construcció de nínxols i avança les obres de les primeres 650 unitats noves

Les obres ja han començat al Cementeri General per construir noves unitats de nínxols senzills i columbaris

• Les obres ja han començat al Cementeri General per construir noves unitats de nínxols senzills i columbaris

14/12/2021

Les obres per construir 650 noves unitats de nínxols senzills i columbaris del Cementeri General ja han començat. El regidor de Cementeris i Servicis Funeraris, Alejandro Ramon, ha anunciat el començament d’estos treballs, el que suposa, alhora, la posada en marxa del nou acord marc per a les obres en general i per a la construcció d’unitats d’enterrament als cementeris municipals de València.

 

Este acord marc, adjudicat el mes passat per la Junta de Govern Local, es prolongarà durant els pròxims dos anys i contempla un pressupost màxim total de 700.000 euros d’on es desprenen dos contractes derivats que ara es posen en marxa: el de construcció de nínxols senzills i el que permetrà disposar de nous nínxols columbaris. En sengles casos, les obres s’executen al Cementeri General de València.

D’una banda, la Secció 21ena del cementeri més gran de la ciutat acollirà les 300 noves unitats de nínxols senzills, les obres dels quals ja han començat. El pressupost d’esta intervenció arriba als 299.314,34 euros i es preveu que les obres finalitzaran durant els primers dos mesos de l’any que ve.

Amb la mateixa estimació quant a la data de finalització de les obres ja està en marxa també la construcció de 352 nínxols columbaris en dos blocs diferents de la mateixa secció del Cementeri General. En este cas, l’import final és de 99.332,78 euros.